LIDL Romania: IMPORTANT Mesaj, ce TREBUIE sa stie Clientii

LIDL Romania are un extrem de important mesaj pentru clientii din toata tara, iata ce trebuie sa stie toata lumea, si ce este oferit in supermarket-uri.

LIDL Romania tintire

LIDL Romania are un foarte important mesaj pentru toti clientii din toata tara, iata ce trebuie sa stie foarte multi dintre ei, si ce ar trebui sa faca in momentul de fata cei care inca nu profita de promotia existenta. Mai exact, cei de la LIDL Romania au lansat aplicatia LIDL Plus pentru a le oferi clientilor din toata tara posibilitatea de a profita de oferte speciale, personalizate, in baza cumparaturilor pe care le fac in mod constant din magazinele sale.

LIDL Romania a anuntat ca saptamana aceasta are o noua serie de oferte disponibile in cadrul aplicatiei LIDL Plus, iar mai jos le puteti vedea pe unele dintre cele care sunt oferite de catre lantul de supermarket-uri. Aceste oferte sunt standard oferite de catre cei de la LIDL Romania in aplicatia LIDL Plus, insa separat de ele exista si altele personalizate pentru clienti in baza cumparaturilor pe care le-au facut pana in momentul de fata in tara.

LIDL Romania: IMPORTANT Mesaj, ce TREBUIE sa stie Clientii

LIDL Romania actualizeaza in fiecare saptamana ofertele care sunt disponibile pentru aplicatia sa speciala, iar asta pentru toti cei care au decis sa faca parte din acest program special al lantului de supermarket-uri. Multi dintre cei care au decis sa profite de promotiile pe care LIDL Romania le ofera in momentul de fata au apreciat ceea ce a creat compania, si cu aceste oferte ea incearca sa atraga noi clienti care sa profite de promotii.

LIDL Romania are in toate magazinele sale diverse alte reduceri pentru produsele care fac parte din oferta sa, astfel ca nu sunteti limitati doar la ceea ce este disponibil acum, insa iata ca lucrurile se schimba. In aceasta idee, cei de la LIDL Romania promoveaza in continuare platforma LIDL Plus ca o solutie pentru romani de a se bucura de reduceri care sunt disponibile pentru o perioada limitata de timp, dar si in stocuri limitate in magazine.

LIDL Romania anunta in fiecare saptamana cand actualizeaza promotiile din cadrul LIDL Plus, astfel ca toata lumea afla din timp cand poate profita de noile oferte grozave disponibile.