Facebook: ATAC Fara Precedent Lansat Public Impotriva Apple

facebook atac razboi apple

Facebook a uimit intreaga planeta cu un atac fara precedent pe care l-a lansat impotriva companiei Apple, si care ne arata in ce masura razboiul dintre cele doua companii uriase va afaceta miliarde de oameni de pe intreaga planeta in urmatorii ani.

Facebook a cumparat spatiu pentru reclama in cateva dintre cele mai mari ziare americane, si a publicat o scrisoare deschisa in care ataca Apple, si practicile sale prin care impiedica urmarirea oamenilor in reteaua de socializare pentru a le fi afisate reclame personalizate.

iOS 14 va impune schimbari majore pe partea de protectie a datelor personale, astfel ca aplicatiile vor trebui sa le ceara permisiunea utilizatorilor pentru a ii urmari in diverse website-uri, si aplicatii de la aceeasi companie, iar asta supara Facebook, impreuna cu multe alte companii foarte mari.

facebook atac razboi apple

Facebook a fost acuzata luna trecuta de Apple ca nu e interesata de protejarea datelor utilizatorilor, iar mai jos puteti vedea cam ce fel de date vrea sa acceseze compania americana in continuare.