Kaufland: URIASA Veste, ce Ofera GRATUIT Clientilor Numai Azi

Kaufland are o veste uriasa pentru toti clientii din toata Romania, iata ce a decis sa ofere gratuit pentru clientii din toata Romania, si cum profiti.

Kaufland portocale

Kaufland a inceput dimineata cu o surpriza foarte mare pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa le ofere din nou clientilor o surpriza gratuita, insa doar in cursul acestei zile, nu si in alta perioada. Vorbim tot despre concursul zilnic pe care cei de la Kaufland il organizeaza in momentul de fata pentru clientii din toata tara, si care aduce vouchere de cumparaturi in fiecare zi pentru clientii din Romania, sub diverse forme.

Kaufland ofera astazi un voucher de cumparaturi in valoare de 500 de LEI, insa de aceasta data nu e vorba despre unul limitat la anumite produse din gama magazinelor fizice, ci despre unul cu care puteti cumpara orice vreti. Pentru a intra in posesia acestui voucher va trebui totusi sa ghiciti care este cuvantul magic al zilei, cei de la Kaufland avand mai jos indiciile necesare pentru a face asta, plus altele care sunt disponibile pe platforma Instagram.

Kaufland: URIASA Veste, ce Ofera GRATUIT Clientilor Numai Azi

Kaufland se apropie de finalizarea acestui concurs deoarece vorbim despre apropierea de Craciun, cand totul se va termina, deci daca nu profitati pana in acel moment de toate promotiile, le veti rata in totalitate. Dupa data de 25, cei de la Kaufland nu vor mai avea vreun cuvant magic pe care sa trebuiasca sa-l ghicim pentru a castiga vreun voucher, dar e posibil ca alte concursuri sa fie organizate de catre lantul de hypermarket-uri din Romania.

Kaufland stie foarte bine ca romanilor le plac concursurile de acest gen, si in aceasta idee organizeaza in mod constant concursuri de acest gen, asa ca vorbim despre vesti foarte bune pentru toti cei care sunt dornici sa profite. Separat de acest concurs, cei de la Kaufland mai au si altele disponibile in momentul de fata, asa ca daca nu ati profitat inca de tot, ar fi bine sa o faceti inainte ca promotia sa dispara in totalitate din cadrul magazinului online.

Kaufland va mai pregati cu siguranta si alte actualizari importante in 2020 pentru utilizatorii din intreaga lume, asa ca ramane de vazut ce anume vom mai primi de la lantul de hypermarket-uri in viitor.