GTA 5: Cayo Perico Heist Update e Lansat cu Multe Noutati

gta 5 cayo perico heist

GTA 5 are lansata de ieri actualizarea Cayo Perico Heist, una dintre cele mai importante care a fost realizate pana acum de catre compania Rockstar Games, si una despre care ar trebui sa stie toata lumea in momentul de fata, pentru ca aduce noutati foarte importante.

GTA 5 aduce prin Cayo Perico Heist o culminare a tuturor misiunilor cu furturi pe care Rockstar Games le-a creat pana in momentul de fata, si aduce pentru toata lumea posibilitatea de a avea parte de o experienta imersiva cum nu a mai existat pana acum.

GTA 5 le impune jucatorilor sa aiba minim 2.2 milioane de dolari in conturi, si acces VIP la Casino-ul Diamond, in caz contrar nu veti putea participa la Cayo Perico Heist, astfel ca e bine sa stiti de la bun inceput ce e obligatoriu sa aveti pentru a participa la tot chiar acum.

GTA 5 vine cu o serie de misiuni noi pentru Cayo Perico Heist, impreuna cu noi masini, personaje, si o multitudine de upgrade-uri pe care le putem accesa de indata ce incepem sa ne jucam, astfel ca ar trebui sa avem parte si de o experienta extrem de interesanta cu noua actualizare.

GTA 5 ofera Cayo Perico Heist chiar acum in serverele online ale jocului, asa ca va puteti bucura de tot doar accesand platforma online a companiei, insa nu trebuie sa uitati de obligatiile cu privire la accesarea tuturor noutatilor oferite de Rockstar Games.