DIGI Mobil: Anuntul ce a Luat prin SURPRINDERE Multi Romani

DIGI Mobil este in centrul unui anunt important care a luat prin surprindere foarte multi romani, iata ce a fost dezvaluit oficial de catre autoritati.

DIGI Mobil felie

DIGI Mobil este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din toata Romania, avand in momentul de fata cateva milioane de clienti in toata tara, si este in continua crestere multumita numarului mare de portari. DIGI Mobil evita in multe randuri sa prezinte numarul clar de clienti pe care il are, referindu-se doar la unitati generatoare de venituri, insa in bazate lor furnizate de catre ANCOM, ne putem face o idee cu privire la ponderea sa pe piata.

DIGI Mobil are in momentul de fata, impreuna cu Telekom, si alti operatori foarte mici, 37% din piata de telefonie mobila, adica mai putin decat procentul atribuit celor de la Orange, iar asta spune foarte multe. Practic, Orange are mai multi clienti ai serviciilor de telefonie mobila decat Telekom, DIGI Mobil, si alti operatori mai mici la un loc, cifrele fiind complet impresionante, si ne arata cat de mare este discrepanta intre primii operatori, si restul.

DIGI Mobil: Anuntul ce a Luat prin SURPRINDERE Multi Romani

DIGI Mobil este intr-o situatie mult mai buna cand vine vorba despre telefonia fixa, iar asta pentru ca acolo are un procent de 36% din piata, cu Telekom in fata sa, avand un procent de 38%, dar piata in sine e mai mica. Totusi, DIGI Mobil are multi clienti si pentru serviciile de telefonie fixa, si inca mai castiga bani de acolo, poate chiar cu profit mai mare, insa pozitia sa in aceasta piata este una foarte puternica, desi piata de telefonie mobila conteaza mai mult.

DIGI Mobil a investit foarte mult in ultimul an pentru a-si imbunatati radical serviciile de telefonie mobila, facand chiar si o retea 2G din nimic, ea avand acum acoperire mai mare si decat reteaua 4G din tara noastra. DIGI Mobil vrea sa creasca peste Telekom in ceea ce priveste numarul de clienti ai serviciilor de telefonie mobila, dar acest lucru e foarte dificil din cauza concurentei generate de catre grupul german, acestafiind foarte serios cu promotiile.

DIGI Mobil a evitat sa cumpere divizia de servicii mobile a celor de la Telekom, insa reuseste totusi sa-si creasca baza de clienti ai serviciilor mobile multumita promotiilor bune pentru portari.