FAN Courier: AVERTISMENT pentru TOTI Romanii din Toata Tara

FAN Courier avertisment olx

FAN Courier a emis astazi un avertisment foarte important pentru toti romanii din tara, unul care vine dupa ce OLX a publicat o alerta cu privire la fraudele care au loc in aceasta perioada in Romania, si trebuie sa fiti foarte atent la tot ceea ce se intampla.

“Cei de la OLX Romania lucrează constant să iti ofere un mediu sigur de tranzacționare pentru tot ce îți dorești. Profitând de încrederea pe care o ai accesând platforma, au aparut atacatori care imită conturile OLX și FAN Courier pentru a te momi să îți lași datele personale și bancare. Fenomenul se cheamă “phishing” și e cea mai frecventă fraudă din mediul online.

Este foarte important să:

  • Nu-ți introduci datele cardului pentru a „primi contravaloarea produselor vândute pe OLX”. Încasarea sumei pentru produsele vândute de utilizatori pe OLX și livrate prin curier nu se face niciodată online, ci doar prin intermediul FAN Courier, prin ramburs, după verificarea coletului.
  • OLX trimite vânzătorilor alerte pe e-mail cu statusul tranzacției, iar FAN Courier face plata cash sau direct în cont.
  • Prin livrarea oferită de FAN Courier nu este nevoie de un numar număr de card sau cod CVV / CVC, suma se va plăti cash sau se va vira direct în IBAN-ul contului bancar al utilizatorului, după ce acesta a acceptat comanda primită în secțiunea Livrare prin OLX.”