Telekom: SURPRIZA de Craciun pentru MILIOANE dintre Romani

Telekom a anuntat in mod oficial o surpriza foarte mare de Craciun pentru milioane dintre toti romanii, iata ce ofera, si cum poti profita chiar acum.

telekom mosul

Telekom a anuntat o surpriza uriasa de Craciun pentru milioane de romani din toata tara, iar asta pentru a ii ajuta ca in aceasta perioada sa faca fericite micile persoane dragi din jurul lor, cu ceva neasteptat. Mai exact, cei de la Telekom ii ajuta pe romanii din toata tara sa le faca alor lor copii, sau altor copii, o surpriza foarte frumoasa sub forma unei intalniri online cu Mos Craciun, si totul pentru suma modica de doar 1 euro, care e donata de companie.

Telekom le spune romanilor ca pot accesa un website special prin care sa isi faca o rezervare pentru o intalnire online cu Mos Craciun, ceva ce foarte multi dintre copii vor aprecia cu siguranta saptamana viitoare. Telekom le cere oamenilor sa ofere cateva detalii cu privire la copilul care urmeaza sa se intalneasca virtual cu Mos Craciun, astfel ca atunci cand va incepe intalnirea, persoana care il interpreteaza va sti tot ceea ce trebuie in legatura cu el.

Telekom: SURPRIZA de Craciun pentru MILIOANE dintre Romani

Telekom le cere romanilor sa faca rezervarea printr-un SMS care trebuie trimis la un numar scurt, confirmarea fiind facuta prin trimiterea unui alt SMS de catre companie, acesta fiind taxabil cu suma de 1 euro. Acea suma de bani va fi donata de catre Telekom spre Fundatia Regale Margareta a Romaniei pentru a contribui la programe dedicate ajutorarii varsnicilor, deci puteti face o surpriza frumoasa unui copil, si puteti ajuta inclusiv persoanele varstnice.

Telekom nu a mai avut recent o campanie de acest gen prin care sa ii bucure pe copiii din toata tara, astfel ca tot ceea ce vedem acum de la operator este o surpriza extrem de interesanta pentru toata lumea. Mai interesant este ca e posibil sa va puteti bucura de acest serviciu inclusiv din strainatate, nu doar din Romania, asa ca puteti incerca sa va inregistrati cu un SMS, dar nu e sigur ca veti putea finaliza totul.

Telekom are si diverse concursuri speciale disponibile in momentul de fata pentru clientii sai din toata Romania, asa ca daca vreti sa va faceti voua un cadou frumos, puteti profita de toate promotiile.