ING Bank: Mesajul IMPORTANT, ce NU STIU Multi Clienti Romani

ING Bank are un mesaj foarte important pentru foarte multi dintre clientii sai din toata tara, iata ce multi nu stiau in legatura cu ceea ce ne spune.

ING Bank potrivire

ING Bank are un mesaj important pentru toti clientii sai din toata Romania, unul care prezinta ceva despre care foarte multi dintre ei nu stiau, dar ceva care este extrem de util pentru foarte multa lume. Mai exact, cei de la ING Bank au decis sa le readuca in atentie romanilor faptul ca aplicatia Homebank le ofera posibilitatea de a trimite bani catre prieteni doar in baza unui numar de telefon din agenda, ceva foarte simplu de realizat de oricine.

ING Bank a implementat aceasta functionalitate pentru aplicatia sa din Romania de ceva vreme, astfel ca nu voribm despre ceva 100% nou, ci despre o readucere in atentia oamenilor a unei functii neasteptat de buna. In clipul video de mai jos puteti vedea cum arata aceasta functionalitate speciala pe care ING Bank a implementat-o pentru toata lumea, si puteti vedea ca este vorba despre simpla alegere a unui numar din agenda, si trimiterea de bani.

ING Bank: Mesajul IMPORTANT, ce NU STIU Multi Clienti Romani

ING Bank potriveste numarul de telefon al clientilor sai, atat cel din telefon, cat si cel din bazele de date ale clientilor, pentru a facilita trimiterea rapida de bani catre oricine, fara a mai completa IBAN-ul pentru a face asta. Functia in sine este una extrem de utila, chiar daca nu e una tocmai sigura, mai ales ca vorbim despre numere de telefon care pot fi obtinute usor, si date despre clientii ING Bank, care nu pot fi obtinute chiar atat de usor.

ING Bank nu percepe nici vreun comision pentru tranzactiile de acest gen care sunt facute de catre clientii sai, astfel ca puteti trimite banii fara vreo problema catre oricine, si puteti fi siguri ca suma trimita sa ajunge exact la fel. ING Bank nu percepe in general comisioane pentru trasferurile facute intre conturile sale interne, astfel ca in mod normal n-ar trebui sa aveti comisioane percepute indiferent cum faceti tranzactiile intre conturile ING.

ING Bank mai are si alte functii extrem de utile in cadrul aplicatiei sale, asa ca puteti sa le descoperiti pe toate in cadrul aplicatiei HomeBank pe care o ofera banca in momentul de fata pentru noi toti.