BCR Romania: Surpriza GROZAVA Anuntata pentru TOTI Clientii

BCR Romania a anuntat o surpriza grozava pentru toti clientii din toata tara, iata ce le ofera in momentul de fata, si cum poti profita de tot.

BCR Romania depasire

BCR Romania a anuntat recent o surpriza grozava pentru toti clientii sai din toata tara, dar si pentru cei care vor sa devina clienti in perioada urmatoare, iar asta simplifica foarte mult viata unora care vor sa ii foloseasca serviciile. Mai exact, cei de la BCR Romania au anuntat o actualizare pentru aplicatia George pe care o ofera pentru telefoanele iPhone si Android, aceasta avand acum implementata o functie foarte utila pentru oameni.

BCR Romania le ofera romanilor posibilitatea de a oferi aplicatia George pentru a isi face un card de credit, sau a cere un overdraft exclusiv prin intermediul sau, fara a mai merge intr-una dintre sucursale. Cei de la BCR Romania le impun oricum romanilor sa-si faca programari pentru a merge in oricare dintre sucursalele sale, deci actualizarea aplicatiei George cu aceasta functionalitate noua este ceva foarte important pentru toti clientii romani.

BCR Romania: Surpriza GROZAVA Anuntata pentru TOTI Clientii

BCR Romania a incercat sa le ofere clientilor din toata tara cat mai multe functionalitati prin intermediul asistentului inteligent George, iar decizia de a permite crearea de carduri de credit, si overdraft prin ea, e o idee foarte buna. Actualizarea pentru aplicatia George, care permite folosirea acestor functionalitati, este disponibila in cadrul Google Play Store si App Store de cateva zile bune, astfel ca oricare dintre clientii BCR Romania se pot folosi de ea acum.

BCR Romania nu este prima banca de la care vedem o decizie de acest gen in timpul pandemiei de Coronavirus, iar asta pentru ca multe dintre servicii s-au mutat online in ultimele luni de zile, si asta nu doar in Romania. Daca inca nu ati actualizat aplicatia George a celor de la BCR Romania, atunci nu aveti cum sa beneficiati de aceasta functionalitate, si va trebui sa o faceti cat mai repede pentru a va putea face carduri si cere overdraft-uri de pe telefon.

BCR Romania actualizeaza in mod constant aplicatia George, si implementeaza o varietate de noi functii foarte utile, deci e important sa o actualizati si voi pentru a beneficia de ele.