BRD Romania: BENEFICIUL IMPORTANT de care NU Stiau Clientii

BRD Romania are un beneficiu foarte important pentru clientii sai din toata tara, insa iata ceea ce foarte multi nu stiu acum in legatura cu el.

BRD Romania cartela

BRD Romania are milioane de clienti in tara noastra in momentul de fata, o cifra impresionanta pentru orice banca, iar pentru ei ofera o varietate de servicii in momentul de fata, indiferent unde in Romania se afla. Mai exact, BRD Romania le permite clientilor din toata tara sa reincarce cartele telefonice folosindu-si cardurile, sau numerar, totul printr-un serviciu disponibile in cadrul bancomatelor pe care le are in toata tara in momentul de fata, in diverse locatii.

BRD Romania spune ca reincarcarea cartelelor telefonice se face fie cu PIN, sau direct pe numarul de telefon, clientii avand optiunea de a alege modul in care vor sa faca aceasta procedura cand au nevoie de ea. Deocamdata doar reincarcarile pentru Orange, Vodafone, Telekom sunt posibile la BRD Romania, in timp ce pentru DIGI Mobil nu se permite acest lucru, desi acolo majoritatea clientilor au abonamente, si nu cartele, ceea ce nu e absolut deloc surprinzator.

BRD Romania: BENEFICIUL IMPORTANT de care NU Stiau Clientii

BRD Romania nu permite totusi reincarcarea cartelelor in mod normal, banca cerandu-le clientilor din Romania sa completeze si sa ii trimita un formular special astfel incat sa le fie autorizata optiunea de a face acest lucru. Exista alternativa de a suna la serviciul pentru relatii cu clientii, sau de a merge intr-o sucursala a BRD Romania, insa de la bun inceput procedura e mult prea complicata pentru ceea ce ar trebui sa fie, sau pentru ceea ce ofera alte banci pentru clientii lor.

BRD Romania are totusi acest serviciu disponibil pentru clientii romani, desi nu toata lumea stie despre existenta sa in momentul de fata, lucru care desigur ca nu este vreo surpriza, daca ne gandim la felul in care stau lucrurile la alte banci. Totusi, dupa ce BRD Romania autorizeaza un client pentru a face reincarcari de acest gen, acesta poate merge sa faca procedura la oricare dintre bancomatele prin care banca permite totul in tara.

BRD Romania ar putea simplifica lucrurile pentru clienti in ceea ce priveste modalitatea prin care sunt autorizati sa faca acest reincarcari, dar deocamdata nu exista indicii ca ar avea de gand sa faca asa ceva.