Klaus Iohannis: AVERTISMENT de Craciun si Anul Nou pentru Romani

Klaus Iohannis AVERTISMENT Craciun Anul Nou Romani

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, are un avertisment foarte important de Craciun si Anul Nou pentru romanii din toata tara, spunand ca toti trebuie sa respecte cu strictete masurile de protectie care sunt impuse de catre autoritatile din Romania.

Klaus Iohannis vine cu acest avertisment pentru ca foarte multi romani sunt interesati de felul in care se vor putea misca liber, sau nu, in respectiva perioada, iar realitatea este ca nu se vor modifica restrictiile existente, rele ramanand in continuare in vigoare.

“Am observat că multă lume e interesată ce va fi de Crăciun și Anul Nou, toate restricțiile rămân în vigoare și de Crăciun, și de Anul nou. Măsurile sunt gândite pentru a ne proteja de boală, ele trebuie respectate. Există dispozitive suplimentare pregătite de MAI pentru cei care nu înțeleg de vorbă bună vor avea surpriza să fie amendați.

E foarte clar un lucru, aceste măsuri sunt corecte, cu toții vedeți datele comunicate zilnic, oficial. Nu am scăpat de pandemie, avem zilnic mii de persoane infectate, dar numărul nu mai e în creștere de la o zi la alta, cum a fost în noiembrie. Lucrurile s-au stabilizat, dar nu e momentul pentru relaxare. Până nu va fi toată lumea vaccinată nu putem să ne relaxăm. Dacă vreți să vă fie bine, stați acasă cu familia.”