Fortnite: Ce este COPIAT Din Among US pentru TOTI Jucatorii

Fortnite are intr-un final luata de catre Epic Games decizia de a fi facut pasul cel mare, si sa fie copiata functionalitatea principala a Among Us pentru jucatorii din intreaga lume, acest lucru intamplandu-se intr-un final pentu toata lumea, si asta nu e o veste total rea.

Fortnite are copiata de catre Epic Games de la Among Us ideea de joc care implica impostori, astfel ca toti cei care se joaca ambele titluri, vor avea ceva familiar indiferent pe care dintre jocuri le deschid pentru a se distanta de lumea reala in momentul de fata.

Fortnite are implementat un nou mod limitat de joc numit The Spy Within, iar in cadrul acestuia doi dintre jucatorii unei echipe sunt spioni, echivalentul impostorilor din AMong Us, ei avand menire de a-i ucide in secret pe ceilalti membri ai unei echipe in timp ce-si indeplinesc obiectivele.

Fortnite le permite asa jucatorilor care nu joaca Among Us sa incerce ideea de joc atat de populara in cadrul acelui titlu, iar celor care se joaca deja, sa incerce o idee usor diferita, dar intr-un mod limitat de joc, disponibil pentru o perioada limitata de timp, de Craciun.

Fortnite este cel mai popular joc online al momentului, insa Among Us devine din ce in ce mai popular, asa ca era de asteptat sa vedem o implementare de acest gen, dar va fi si mai interesant de vazut cata lume va testa noul mod de joc, si daca el va fi oferit dupa 2020, si in ce forma.