Kaufland: ATENTIE! Veste de ULTIMA ORA catre Clientii Romani

Kaufland are o veste de ultima ora pentru toti clientii din toata Romania, iata ce primesti gratuit exclusiv astazi, si de ce trebuie sa profiti acum.

Kaufland cadouri

Kaufland a facut in aceasta dimineata un anunt incredibil pentru toti romanii din toata tara, si vorbim despre ceva care se intampla foarte rar, astfel ca ar fi bine sa profitati de situatie cat inca mai puteti face acest lucru. Mai exact, cei de la Kaufland au decis sa le ofere romanilor din toata tara, fie ca ii sunt deja clienti, sau vor sa-i devina clienti, posibilitatea de a obtine gratuit un voucher in valoare de 2000 de LEI pentru cumparaturi din oricare dintre magazinele sale.

Kaufland a luat aceasta decizie ca parte a concursului sau de Craciun, pe care il desfasoara in aceasta perioada din an, si prin care le ofera romanilor posibilitatea de a castiga zilnic vouchere de cumparaturi pentru magazine. In baza anuntului de astazi, Kaufland ofera, daca nu ma insel, voucherul cu cea mai mare valoare de pana acum, 2000 de LEI, acesta fiind valabil pentru orice fel de cumparaturi din cadrul magazinului sau online, dupa ce va fi emis oficial.

Kaufland: ATENTIE! Veste de ULTIMA ORA catre Clientii Romani

Kaufland le cere romanilor sa ghiceasca un nou cuvant “magic” ca parte a campaniei de cadouri de Craciun pe care o desfasoara in momentul de fata, si vorbim despre o veste grozava care este anuntata pentru toti romanii. Cuvantul zilei pe care romanii trebuie sa il ghiceasca pentru a se inscrie in cadrul concursului celor de la Kaufland este unul foarte simplu, asa cum au mai fost si altele din cadrul campanieig andite de catre lantul de hypermarket-uri.

Kaufland incearca sa ii ajute pe oricare dintre romani sa castige voucherul de 2000 de LEI pe care il ofera in momentul de fata, astfel ca a ales un cuvant foarte simplu astazi, unul care se potriveste perfect cu perioada din an. Kaufland a avut in cam fiecare zi cate un cuvant special potrivit pentru Craciun si Anul Nou, iar acum nu e nimic diferit fata de ceea ce stiam deja, asa ca n-ar trebui sa fie o problema pentru cineva sa il ghiceasca si sa se inscrie.

Kaufland ofera acest voucher exclusiv in cursul acestei zile, astfel ca daca ati vrut sa participati la concursul sau, acum e momentul sa faceti acet lucru pentru a profita de aceasta ocazie, poate, unica.