DIGI Romania: IMPORTANT Mesaj pentru MILIOANELE de Romani

DIGI Romania a publicat cel mai important mesaj pentru milioanele de romani din toata tara, nu doar pentru clienti, iata ce trebuie sa stii acum.

DIGI Romania este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din Romania, cu milioane, peste milioane, de clienti in toate regiunile tarii, iar in cursul anului 2020 a fost conectat la problemele din societatea romaneasca. Mai exact, cei de la DIGI Romania s-au implicat activ in ajutorarea societatii romanesti in plina pandemie de Coronavirus, donand echipamente medicale catre spitale, fiind deasemenea implicati si in alte moduri de ajutorare a societatii.

DIGI Romania a publicat in cursul zilelor trecute si un nou clip video motivational prin care incearca sa ii incurajeze pe romani sa priveasca cu mai multa incredere spre viitor, chiar daca inca suntem in plina pandemie. Desi toata lumea trece acum prin, poate, cel mai puternic val de infectari cu noul Coronavirus, DIGI Romania vrea sa ii ajute pe romani sa inteleaga ca in  2021 totul va fi bine, si multumita faptului ca avem deja multiple vaccinuri, unele deja fiind administrate oamenilor.

DIGI Romania: IMPORTANT Mesaj pentru MILIOANELE de Romani

DIGI Romania prezinta marturiile clientilor si angajatilor care in aceasta perioada au privit cu optimism pre viitor, si sunt increzatori in faptul ca totul va fi bine, mai ales dupa ce suficient de multe persoane se vor vaccina. Aici vad si autoritatile cheia in a iesi din pandemia de Coronavirus, o vaccinare la scara larga pentru populatie, iar DIGI Romania ne ajuta sa fim increzatori prin marturiile oamenilor care sunt convinsi ca lumea va reveni la normal.

DIGI Romania a incercat in toata aceasta perioada sa ii sustina pe romani, si sa sustina economia din Romania, iar aportul adus pentru tot acest proces este unul extrem de important pe termen lung. DIGI Romania se implica tot mai mult in societatea romaneasca in ultima vreme, si vorbim inclusiv despre campanii pentru promovarea donarii de sange, nu doar motivarea oamenilor sa creada ca va fi bine in pandemia de Coronavirus.

DIGI Romania va continua mai mult ca sigur pe acest trend si in 2021, insa e foarte posibil sa fie mult mai activa in ceea ce priveste campaniile de responsabilitate sociala in tara noastra.