Vodafone: Anuntul SPECIAL cu o Veste GROZAVA pentru Romani

Vodafone are un anunt special cu o veste grozava pentru romanii din toata tara, iata ce poti sa primesti gratuit, si ce trebuie sa stii despre asta.

Vodafone adaugat

Vodafone surprinde iar romanii cu un anunt special, care vine si cu o veste grozava, una despre care ar trebui sa stii chiar in acest moment daca esti interesat sa devii unul dintre clientii operatorului de telecomunicatii. Mai exact, cei de la Vodafone  au in cadrul magazinului online din Romania o oferta speciala inainte de Craciun, aceasta permitand cumpararea de telefoane cu abonamente, dar si cu Netflix cadou pentru 6 luni de zile.

Vodafone le ofera clientilor care au abonamente cu servicii fixe si mobile nu mai putin de 12 luni de gratuitate pentru Netflix in momentul de fata, insa in cazul cumpararii de telefoane, cu abonamente dedicate, perioada se injumatateste. Vodafone ofera 6 luni de abonament Netflix gratuit pentru clienti in acest caz chiar in momentul de fata, astfel ca daca luati si abonamente de internet, sau televiziune, prelungiti perioada de gratuitate.

Vodafone: Anuntul SPECIAL cu o Veste GROZAVA pentru Romani

Vodafone ofera acum cea mai mare perioada de gratuitate pentru Netflix in cazul in care clientii ii cumpara telefoanele, cu abonamente de telefonie mobila, restul operatorilor neavand oferte de acest gen, sau unele mai mici. Telekom ofera gratuitate pentru HBO Go in Romania, ceea ce nu e tocmai rau, insa daca Netflix va intereseaza, atunci doar la Vodafone gasiti gratuitate pentru o perioada atat de lunga de timp in momentul de fata in Romania.

Vodafone are aceasta promotie de ceva vreme disponibila pentru toti clientii din Romania, dar iata ca de Craciun ea nu a disparut, si n-ar strica sa profitati de oferta cat inca este disponibila, deci nu ratati aceasta ocazie. Vodafone va elimina cu siguranta oferta la un moment dat din magazinul sau, fara a oferi si detalii cu privire la asta, deci trebuie sa profitati de tot cat inca este oferit de operatorul de telecomunicatii pentru ca promotia e una foarte buna.

Vodafone are si multe alte oferte grozave disponibile pentru clientii sai din toata Romania in momentul de fata, si inclusiv in cazul acelora ar trebui sa profitati fara discutie de ele, daca va sunt pe plac.