Vodafone: ALERTA de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii Romani

Vodafone are o alerta de ultima ora emisa pentru toti clientii din toata Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum, si de ce esti vizat de avertisment.

Vodafone parole

Vodafone a emis inainte de Craciun o noua alerta de ultima ora pentru toti clientii sai din toata Romania, iar asta din cauza unui numar tot mai mare de probleme care au legatura cu fradele din mediul online. Mai exact, cei de la Vodafone ii avertizeaza pe romani ca inainte de Craciun inca nu au scapat de cei care vor sa le faca rau prin furtul de date, sau mai rau, prin furtul banilor pe care ii au in conturi, aceasta problema grava fiind greu de rezolvat.

Vodafone nu e nici la prima avertizare de acest gen pe care o emite pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca lumea se plange de foarte multa vreme de fraudele care sunt promovate peste tot pe internet. Acum cei de la Vodafone le spun romanilor sa fie foarte atenti, si sa nu furnizeze prin email, SMS, sau telfon date cu caracter personal catre orice fel de persoane necunoscute, deoarece acestea pot fi folosite impotriva lor.

Vodafone: ALERTA de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii Romani

Vodafone mentioneaza ca tipuri de date cu caracter personal codul numeric personal, conturile bancare, parolele, sau chiar codurile de reincarcare pentru cartelele prepay, astfel ca trebuie sa aveti foarte mare grija. Oricare dintre aceste date pot fi fie furate, fie folosite de catre cei care vor sa ne faca rau, asa ca trebuie sa le pazim cu foarte mare atentie pentru a nu regreta ca nu am avut grija sa nu le oferim celor rau intentionati.

Vodafone spune deasemenea ca nu ar trebui accesate link-urile necunoscute, care par si suspecte, indiferent unde sunt publicate, chiar daca sunt trimise de catre prieteni prin retelele de socializare. In cazul sau, spune ca doar link-urile publicate pe canalele ale oficiale ar trebui accesate, iar cei de la Vodafone sunt activi in cateva medii populare, deci orice vedeti in afara acestor, ar trebui ignorat in totalitate pentru ca ar putea fi o frauda.

Vodafone va mai emite alerte de siguranta atat timp cat va fi nevoie ca oamenii sa stie ca nu sunt in siguranta in mediul online, desi in mod teoretic, toti ar trebui sa presupuna acest lucru din start.