Huawei P50 PRO: Vestea TERIBILA ce Vizeaza Noile Telefoane

Huawei P50 PRO este in centrul unui anunt important din cauza unei noi decizii foarte importante luate de catre SUA, iata legatura cu telefoanele.

Huawei P50 PRO teribil

Huawei P50 PRO este unul dintre importantele noi modele de telefoane care vor fi lansate de catre compania chinezeasca in prima parte a anului viitor, insa se pare ca lucrurile nu vor fi chiar atat de simple pentru serie. Mai exact, Donald Trump a decis ca noi companii chinezesti trebuie sa fie sanctionate, si sa aiba accesul interzis la tehnologii americane, saus a aiba produsele cumparate de companii americane, si asta ar putea fi o problema mare pentru Huawei P50 PRO.

Huawei P50 PRO are componente luate de la multi producatori, majoritatea asiatici, dar si altii din alte tari, iar noile sanctiuni pe care SUA le impune vor afecta intr-o foarte mare masura ceea ce se intampla cu telefoanele. E foarte posibil ca Huawei sa nu mai poata cumpara unele componente, de la Qualcomm, sau Broadcom, pentru ca anumite companii chinezesti sunt acum sanctionate, iar asta ar putea afecta serios, in schimb, productia Huawei P50 PRO.

Huawei P50 PRO: Vestea TERIBILA ce Vizeaza Noile Telefoane

Huawei P50 PRO urma sa fie produs cu unele componente deja stocate de catre cei de la Huawei, procesorul fiind principala problema, dar e deasemenea posibil sa vedem si altele care sa fie folosite din stocuri vechi, in loc sa fie cumparate acum. Se stia de ceva vreme ca Huawei P50 PRO nu va fi lansat chiar atat de usor din cauza sanctiunilor pe care SUA le-a impus, insa inainte sa plece, Donald Trump vrea sa aplice noi lovituri companiilor din China.

Huawei P50 PRO va fi un telefon foarte cautat de multa lume, mai ales daca Joe Biden va elimina restrictiile privind folosirea serviciilor Google, dar lipsa unor componente va afecta fara discutie vanzarile sale. Cat de important va fi totul, e greu de spus, insa clar este ca Huawei P50 PRO nu va avea parte de o lansare usoara, ceea ce si vrea Donald Trump pana la urma, scopul sau fiind de a afecta substantial felul in care functioneaza compania chinezeasca.

Huawei P50 PRO va fi prezentat in primavara anului viitor, fara a se cunoaste deocamdata vreo posibila data, mai ales ca nu se stie 100% clar cand va fi lansat Samsung GALAXY S21.