Android: Anuntul IMPORTANT pentru SUTE de MILIOANE de Oameni

Android este in centrul unui anunt foarte important pentru sute de milioane de oameni din intreag alume, iata ce schimbare majora este facuta acum.

Android segmentare

Android este astazi din nou in centrul unui anunt foarte important care vizeaza sute de milioane de oameni din intreaga lume, si ar trebui sa stii ce anume se intampla pentru binele nostru chiar in aceste momente. Mai exact, cei de la Google si Qualcomm lucreaza impreuna pentru binele utilizatorilor de telefoane Android din intreaga lume, companiile dorind sa ne aduca actualizari mai rapide pentru sistemul de operare, ceva ce desigur ca nu e usor de realizat.

Android are de ceva vreme dezvoltat de catre Google ceva ce se numeste proiectul Treble, scopul sau fiind de a aduce actualizari mai rapide pentru telefoanele din toata lumea, ceva ce nu se intampla in momentul de fata. Google lucreaza acum cu Qualcomm pentru a imbunatati acest proiect, si ambele companii spera ca in baza colaborarii sa poata oferi actualizari timp de 4 ani de zile pentru telefoanele cu sistem de operare Android, indiferent de care sunt ele.

Android: Anuntul IMPORTANT pentru SUTE de MILIOANE de Oameni

Android are nevoie de aceste actualizari pentru a ramane sigur, si pentru ca utilizatorii sa beneficieze de cele mai noi functii oferite de catre Google, iar Qualcomm vrea ca totul sa fie oferit pentru oameni cat se poate de repede. Practic, Google va putea oferi actualizari segmentate pentru Android, astfel incat Qualcomm sa nu fie obligata sa ofere suport pentru diverse versiuni ale sistemului de operare, ceea ce ingreuna lansarea actualizarilor sale pentru procesoare.

Android va putea avea actualizate doar acele componente ale sistemului care necesita intr-adevar actualizare, si totul devine acum mult mai simplu pentru toti utilizatorii din intreaga lume. Problema cu aceasta colaborare sta totusi in faptul ca ea este una de lunga durata, deci va fi nevoie de cativa ani, probabil, pentru a vedea si beneficiile parteneriatului dintre Google si Qualcomm pentru a face Android mai bun pentru toata lumea, in final.

Android are in mod constant parte de actualizari lansate de catre compania Google, insa ele ajung foarte greu la utilizatori din cauza procesului foarte complicat de dezvoltare care sta la baza tuturor noutatilor oferite pentru el.