Planeta Marte: INCREDIBIL Anunt NASA pentru Viitorul Omenirii

Planeta Marte este vizata de un incredibil anunt al NASA pentru viitorul omenirii, iata ce planuri are agentia spatiala americana pentru noi toti acum.

Planeta Marte anunt nasa viitor omenire

Planeta Marte este in centrul unui anunt incredibil astazi, unul care va fi foarte important pentru viitorul omenirii, cei de la NASA incercand sa duca la buna indeplinire ceea ce a promis de foarte multa vreme. Mai exact, cei de la NASA au anuntat continuare si evolutia planurilor privind campania de returnare a unor probe de sol de pe planeta Marte pe Pamant, totul in cursul urmatorilor ani, pe masura ce sistemul va fi finalizat de catre agentia spatiala americana.

Planeta Marte este explorata terestru de catre cei de la NASA de ceva vreme, iar americanii au tot de ceva vreme in plan sa aduca pe Pamant probe de sol pe care sa le analizeze in detaliu pe Pamant, pentru ca acolo nu o pot face. In baza acestor probe de sol pe care NASA vrea sa le aduca de pe planeta Marte, oamenii de stiinta cred ca ar putea descoperi mai multe despre trecutul sau, dar si despre posibila existenta a vietii undeva pe suprafata, sau in interiorul sau.

Planeta Marte: INCREDIBIL Anunt NASA pentru Viitorul Omenirii

Planeta Marte urmeaza sa aiba pe suprafata sa un nou robot al celor de la NASA, acesta fiind programat pentru aterizare in luna iulie a anului viitor, si scopul sau este de a cauta forme de viata, chiar si daca e vorba de microbi. Tot acelasi robot va si aduna probe de sol, care vor fi aduse de pe planeta Marte direct pe Pamant de catre NASA in cadrul unor misiuni ulterioare la care se lucreaza faorte intens in momentul de fata in cadrul agentiei spatiale.

“Die NASA und die ESA (Europäische Weltraumorganisation) gehen in die nächste Phase einer Kampagne über, um das Verständnis dafür zu vertiefen, ob jemals Leben auf dem Mars existiert hat, und um die Ursprünge des Lebens auf der Erde besser zu verstehen. Der Mars 2020 Perseverance Rover der NASA wurde im Juli gestartet und soll am 18. Februar 2021 auf dem Roten Planeten landen. Der Rover in Wagengröße wird nach Anzeichen für ein altes mikrobielles Leben suchen. Mit einem Bohrer am Ende des Roboterarms kann Perseverance Proben von Marsgestein und Regolith (gebrochenes Gestein und Staub) sammeln und in Sammelröhrchen hermetisch verschließen. Durch Ausdauer können diese Proben an bestimmten Stellen auf der Marsoberfläche abgelegt oder intern aufbewahrt werden.”

Planeta Marte va fi tinta unor misiuni noi ale NASA care vor viza nave care vor ateriza pe planeta, si vor fi lansate iar in spatiul cosmic pentru a aduce pe Pamant probele de sol pe care robotul Perseverence le va prelua. Desigur ca tot acest proces este foarte complicat, si va dura extrem de mult, astfel ca nu se stie foarte clar in ce masura va putea fi dus foarte usor la indeplinire in viitorul apropiat, dar NASA se chinuie sa faca totul rapid.

Planeta Marte va fi vizitata de catre urmatoarele nave spatiale ale NASA in urmatorii ani, si daca totul decurge cum trebuie, e foarte posibil sa aflam destul de curand daca exista viata pe corpul cosmic, sau nu.