Orange: Bonus GRATUIT pentru MILIOANE de Clienti din Romania

Orange a anuntat in mod oficial un bonus special care este oferit gratuit pentru clientii din toata Romania, iata ce primesti acum fara plata.

Orange selectie

Orange a anuntat astazi un bonus foarte important pentru milioanele dintre clientii din toata Romania, si e ceva care vine ca o veste extrem de buna pentru foarte multa lume in momentul de fata in tara noastra. Cei de la Orange au decis ca pana pe 15 ianuarie 2021 ar fi bine sa le ofere milioanelor de clienti din toata Romania acces gratuit la 11 canale de filme, documentare, si muzica, toate dintre ele fiind listate mai jos de catre operator.

Orange ofera accesul gratuit la aceste canale de televiziune prin intermediul Orange TV Go, platforma sa pentru streaming video la cerere, astfel ca oricine se va putea bucura oricand de o experienta buna urmarindu-le. Orange are aceste canale disponibile in oferta sa de ceva vreme, astfel ca unii dintre romani au putut sa le urmareasca de ceva timp, insa pana pe 15 ianuarie ele sunt oferite gratuit pentru toti clientii sai din Romania.

Orange: Bonus GRATUIT pentru MILIOANE de Clienti din Romania

Orange a oferit de-a lungul perioadei starii de urgenta, sau de alerta, acces gratuit la mai multe canale de televiziune, dar si la filme si seriale, impreuna cu multe alte beneficii grozave pentru clientii sai din Romania. Tot acest proces continua acum inainte de Craciun cu acces la aceste posturi de televiziune, cei de la Orange dorind sa le aduca mai multa bucurie romanilor in case cu filme, seriale, documentare care merita urmarite in aceasta perioada.

Orange a anuntat aceasta decizie importanta in cursul zilei de astazi, deci accesul este oferit in mod gratuit pentru toata lumea chiar de acum, asa ca ar trebui sa poti vedea continutul imediat. Desigur ca iti trebuie un cont in platforma Orange TV Go pentru a putea urmari totul in momentul de fata, asa ca ar fi bine sa il faci inainte de a incerca sa urmaresti tot continutul care este oferit de catre Orange in mod gratuit, oriunde in Romania.

Orange mai are si alte beneficii interesante pentru clientii din Romania in aceasta perioada, si toate detaliile sunt disponibile pe website-ul sau, asa ca gasiti acolo tot ceea ce va intereseaza in legatura cu ele.