DIGI Romania: Ce Primesc GRATUIT Automat MILIOANE de Clienti

DIGI Romania le ofera in mod automat gratuit milioanelor de clienti o serie de beneficii importante, iata ce trebuie sa stii despre ceea ce e disponibil.

DIGI Romania bonusuri

DIGI Romania are milioane de clienti in toata Romania in momentul de fata, un numar foarte mare de oameni care ii folosesc serviciile in toate colturile tarii, iar foart emulti dintre ei primesc in mod automat gratuit beneficii mari. Vorbim despre beneficii care sunt disponibile gratuit pentru clienti chiar din momentul in care isi activeaza serviciile DIGI Romania, astfel ca nu mai trebuie facut altceva pentru ca ei sa beneficieze de ceea ce au fara plata.

DIGI Romania le ofera tuturor clientilor, care incheie un contact pentru vreun serviciu, acces gratuit la platforma DIGI Online, indiferent daca oamenii au servicii de telefonie mobila, fixa, internet, sau televiziune, nu conteaza. Acesta este singurul serviciu major disponibil pentru oricare dintre clientii celor de la DIGI Romania, restul fiind impartite in functie de serviciile pe care le contracteaza oamenii, asa ca in cazul celorlalte nu veti avea acces la orice.

DIGI Romania: Ce Primesc GRATUIT Automat MILIOANE de Clienti

DIGI Romania incearca sa le ofere clientilor din toata Romania doar cea mai buna experienta posibila, astfel ca in cazul DIGI Mobil le ofera clientilor doua beneficii majore in mod gratuit chiar de la incheierea contractelor. Primul dintre ele este VoLTE, sau Voice Over LTE, un serviciu pe care DIGI Romania l-a implementat pentru reteua 4G, si care faciliteaza efectuarea de apeluri telefonice care au calitate audio ridicata, care se conecteaza mai rapid, si care au un sistem pentru eliminarea zgomotelor ambientale.

DIGI Romania le ofera deasemenea clientilor DIGI Mobil si acces la sistemul VoWiFi, sau Voice Over WiFi, acest sistem fiind gandit pentru a extinde semnalul in zonele in care acesta nu exista, pentru o experienta mai buna. Practic, clientii pot face apeluri telefonice prin WiFi ca si cum ar folosi reteaua de telefonie mobila a operatorului, iar DIGI Romania a rezolvat cu acest sistem o problema foarte mare a semnalului in interiorul cladirilor.

DIGI Romania ofera in mod gratuit aceste beneficii pentru clientii sai din toata Romania deoarece exista interes foarte mare pentru a oferi cea mai buna experienta posibila pentru toti clientii sai.