iPhone 12 Pro are o Functie Secreta Inclusa in Noua Camera cu LiDAR

iphone 12 pro inaltime oameni camera lidar

iPhone 12 Pro a fost lansat de catre compania Apple cu o noua camera performanta care include o varietate de noutati interesante, printre care si un senzor LiDAR care ofera o varietate de beneficii multumita capacitatii sale de a crea harti 3D ale mediului inconjurator.

Desi Apple nu a prezentat in mod special acest lucru, iPhone 12 Pro poate masura inaltimea unei persoane multumita noului senzor LiDAR implementat de catre cei din Cupertino, iar mai jos puteti vedea cum arata o asemenea masuratoare facuta cu telefonul.

Masurarea inaltimii unei persoane este facuta folosinda aplicatia Measure pe care iPhone 12 Pro o are integrata, aceasta afisand un flux video preluat din camera, iar indreptarea detelfonul catre o persoana va afisa in mod automat inaltimea acesteia pentru utilizator.

Apple a prezentat aplicatia Measure ca fiind gandita cu o serie de functii noi multumita noului senzor LiDAR din iPhone 12 Pro, iar ideea de a putea masura inaltimea unei persoane este extrem de interesanta, dar ramane de vazut si cat de utila va fi pentru diversi oameni.

iphone 12 pro inaltime oameni camera lidar measure

iPhone 12 Pro are multumita senzorului LiDAR si o multitudine de alte functii foarte utile de care se pot bucura utilizatorii, majoritatea fiind mult mai bune pentru inregistrarea de poze si clipuri video decat aceasta care masoara doar inaltimea unei persoane.