CEC Bank: Vestea GROZAVA pentru Clientii din TOATA Romania

CEC Bank a anuntat o veste grozava pentru clientii din toata Romania, iata ce a decis sa ofere, si cum poti profita chiar acum de tot inainte sa dispara.

CEC Bank mega

CEC Bank a anuntat o veste grozava pentru clientii din toata Romania astazi, una despre care trebuie sa stii chiar acum, si care iti aduc eun foarte mare beneficiu daca decizi sa profiti de ea. Mai exact, cei de la CEC Bank le aduc clientilor din toata Romania in atentie un concurs care este desfasurat acum cu cei de la MEGA IMAGE, lantul de supermarket-uri anuntandu-l inca de acum cateva saptamani, vizand romanii care au carduri de la Mastercard.

CEC Bank il aduce deasemenea in atentia clientilor care au carduri Mastercard, si le spune ca daca decid sa-si faca cumparaturile in magazinele celor de la MEGA IMAGE, au sansa de a castiga o amenajare pentru interior. Concursul este dedicat exclusiv celor care au carduri de la Mastercard, si doar daca acele carduri sunt folosite pentru cumparaturi din magazinele celor de la MEGA IMAGE pana pe data de 31 decembrie, cea limita pentru inscriere.

CEC Bank: Vestea GROZAVA pentru Clientii din TOATA Romania

CEC Bank leaga acest concurs de celelalte pe care le organizeaza in momentul de fata in toata Romania, celebra banca incercand sa le ofere tuturor clientilor cat mai multe motive sa-i foloseasca serviciile disponibile. Cei de la Mastercard isi promoveaza intens cardurile, cu multe concursuri facute in ultima perioada special pentru produsele sale, iar CEC Bank incearca sa ii ajute pe romani sa le descopere pe cele care le-ar fi de folos.

CEC Bank are deasemenea concursuri proprii in desfasurare in momentul de fata, dar ele nu vizeaza doar clientii care au carduri Mastercard, ci si clientii care folosesc inclusiv alte tipuri de carduri emise de catre banca. In aceasta idee, numarul celor care poate profita de promotie este substantial extins, deci multi se vor putea bucura de promotiile pe care CEC Bank le are in momentul de fata, si care mai mult ca sigur vor aduce beneficii pentru multa lume.

CEC Bank are toate aceste promotii disponibile pentru o perioada limitata de timp, la fel ca si MEGA IMAGE, asa ca incercati sa profitati chiar acum de tot inainte sa dispara in totalitate.