Raiffeisen Bank: Cadoul SPECIAL, ce Ofera GRATUIT Clientilor

Raiffeisen Bank are un cadou special pentru clientii din toata Romania, iata ce ofera gratuit in momentul de fata, si cum profiti de tot acum.

Raiffeisen Bank rasplata

Raiffeisen Bank are un cadou special pentru toti clientii din Romania in acest moment, romanii din toata tara putand sa se bucure de ceea ce primesc in mod gratuit de la institutia financiara, si vestea e una foarte importanta. Cei de la Raiffeisen Bank au in momentul de fata o serie de carduri de cumparaturi care sunt disponibile pentru activare pentru clientii din toata Romania, iar ele vin cu o serie de bonusuri speciale care sunt oferite gratuit.

Raiffeisen Bank le ofera clientilor din Romania un bonus de 200 de LEI in cazul in care fac cumparaturi in valoare de 500 de LEI in oricare dintre magazinele din Romania cu acele carduri de cumparaturi pe care le-au activat. Raiffeisen Bank ofera acest bonus special atat pentru cardurile Standard, cat si pentru cardurile Gold, conditia fiind ca oamenii sa faca cumparaturi de Craciun si Anul Nou in Romania pentru a beneficia de ofertele grozave disponibile acum.

Raiffeisen Bank: Cadoul SPECIAL, ce Ofera GRATUIT Clientilor

Raiffeisen Bank le permite clienti lor romani sa foloseasca aceste carduri pentru a cumpara produse din toata Romania cu pana la 24 de rate fara dobanda, sau 60 de rate cu dobanda redusa, oriunde in lume. Deasemenea, in perioada de gratie de 56 de zile, Raiffeisen Bank le permite clientilor sa cumpere produse de la comercianti fara comisioane la plata, astfel ca oricine se poate bucura de oferta speciala pe care banca o promoveaza acum.

Raiffeisen Bank ofera deasemenea pentru aceste carduri si comision 0% pentru restituirea integrala a sumelor lunare, ceea ce vine ca o veste foarte buna pentru cei care vor sa returneze in avans banii datorati. Desigur ca aceste carduri se supun regulilor normale pentru cardurile de cumparaturi, insa Raiffeisen Bank ofera alte beneficii pentru clientii din toata Romania care sunt dornici sa profite de toate beneficiile disponibile, si n-ar strica sa nu ratati ocazia.

Raiffeisen Bank are aceste beneficii disponibile pentru toti clientii din Romania, asa ca aveti ocazia de a va bucura de promotii cum n-au mai fost oferite de ceva vreme pentru toata lumea.