RCS & RDS: Ce NU Stiau TOTI Romanii ca li se Ofera GRATUIT

RCS & RDS a decis sa le ofere gratuit tuturor romanilor ceva ce milioane de oameni nici macar nu stiau ca primesc chiar in acest moment in Romania.

RCS & RDS camere

RCS & RDS este cel mai mare operator de telecomunicatii din tara noastra, dupa cum prea bine stiti deja cu totii, iar asta vine si cu anumite beneficii pe partea de servicii pentru toata lumea, iar multi romani nu stiau ce primesc fara plata. RCS & RDS le ofera milioanelor de romani din tara aceasta, indiferent de la ce operator de telecomunicatii au serviciile de care se bucura acum, posibilitatea de a vedea webcam-uri din diverse locatii din Romania.

RCS & RDS are, daca ma insel, cea mai mare retea publica de camere web plasate in diverse locatii din Romania, serviciul gratuit pe care operatorul il ofera in momentul de fata avand denumirea DIGI Live. Spre deosebire de alte servicii pe care RCS & RDS le ofera in mod gratuit, acesta nu este disponibil exclusiv pentru clientii sai din toata tara, ci pentru oricare dintre romanii care vor sa vada imagini in direct din diverse locatii din tara noastra acum.

RCS & RDS: Ce NU Stiau TOTI Romanii ca li se Ofera GRATUIT

RCS & RDS are camere web amplasate in 28 de localitati din Romania, toate municipii resedinta de judet, vasta majoritate dintre ele fiind amplasate chiar in centrul, la inaltime mare, pentru a acoperi cat mai mult din zone. Separat, exista o serie de care pe care RCS & RDS le-a amplasat pe drumurile nationale, in cateva localitati prin care trec cele mai importante sosele de acest gen, astfel ca puteti sa vedeti si care este situatia traficului pe acolo.

RCS & RDS are si o serie de camere web speciale amplasate in statiunile montane din diverse zone din Romania, deci puteti vedea cum se distreaza alte persoane, daca voi decideti sa ramaneti acasa, si sa va protejati. DIGI Live este accesibil chiar acum de pe website-ul celor de la RCS & RDS, fiind gandit intr-un asemenea mod incat sa fie si foarte usor de folosit, platforma putand fi accesata inclusiv din afara Romaniei, daca nu sunteti in tara, si va e dor de casa.

RCS & RDS are serviciul DIGI Live disponibil de ceva vreme pentru clientii din Romania, insa a mai adaugat cateva camere de-a lungul timpului, si cu siguranta va mai adauga altele in viitorul nu foarte indepartat.