iPhone 12 DISTRUGE Android, e cel mai BINE Vandut Telefon 5G

iPhone 12 DISTRUGE Android e cel mai BINE Vandut Telefon 5G

iPhone 12 distruge telefoanele cu sistem de operar Android, si ajunge sa fie cel mai bine vandut model de telefon 5G din lume, titlu cu care cei de la Samsung se laudau pana recent, insa iata ca istoria se schimba rapid pentru compania coreeana, in favoarea americanilor.

iPhone 12 are suport 5G integrat la fel ca si restul modelelor care fac parte din aceeasi serie, iar multumita lui utilizatorii pot sa navigheze pe internet la viteze ridicate in toata lumea acolo unde exista o retea 5G compatibila cu dispozitivele, si nu sunt prea multe.

iPhone 12 s-a plasat in topul vanzarilor de telefoane 5G la nivel global, cu o cota de piata de 16%, de 4 ori mai mare decat a celui mai apropiat competitor Android, Samsung GALAXY Note 20 Ultra 5G, si asta ne arata cat de mica esta aceasta piata pana acum.

iPhone 12 Pro ocupa locul 2 cu 8% din piata, si vanzari, cele doua modele de telefoane avand impreuna o cota de piata de 24%, adica un sfert din total, ceea ce este remarcabil, si ne arata ca telefoanele Android cu 5G au vanzari foarte, foarte mici.

iPhone 12 DISTRUGE Android e cel mai BINE Vandut Telefon 5G lume

“Există o cerere mare reîncărcată pentru upgrade 5G, în special în baza iOS, care acum se transformă în vânzări. China și Japonia au înregistrat, de asemenea, o cerere inițială puternică pentru seria iPhone 12. Comparativ cu majoritatea celorlalte modele 5G, care au o prezență regională, iPhone 12 are o acoperire mai largă a pieței – este disponibil în peste 140 de țări, ajutând astfel vânzările. În viitor, cererea pentru seria iPhone 12 va rămâne probabil până în trimestrul IV 2020, în special în sezonul festiv din decembrie.”

iPhone 12 nu este un telefon ieftin, nici pe departe, dar Samsung GALAXY Note 20 Ultra 5G nu e ieftin, insa modelele celalte care mai apar in top nu sunt, in vasta lor majoritate, mai scumpe decat modelul pe care l-a lansat compania Apple pentru clientii sai.