WhatsApp: Surpriza cu GROZAVA Functia SECRETA pe Telefoane

WhatsApp are anuntat ao surpriza grozava cu o noua functie secreta care ajunge pentru telefoanele utilizatorilor, iata ce va fi oferit pentru noi.

WhatsApp duplicare

WhatsApp continua sa aiba surprize foarte mari, si foarte bune, pentru utilizatorii de telefoane din intreaga lume, iar acum vorbim despre o functie secreta care mai mult ca sigur va atrage interesul multor persoane. Mai exact, cei de la WhatsApp pregatesc prima actualizare importanta pentru 2021, cel putin pentru iPhone, iar in versiunea sa beta au fost descoperite secretele care ne vor aduce o experienta de utilizare mult mai buna decat cea de acum.

WhatsApp are implementata o noua functie speciala care le permite utilizatorilor de telefoane iPhone sa copieze mai multe poze din aplicatia pentru poze si clipuri video, si sa le adauge in conversatiile cu alte persoane. Practic, selectarea mai multor poze din aplicatia dedicata pentru poze si clipuri video, apoi lipirea acestora in aplicatia WhatsApp va permite o trimitere mai rapida a acelor materiale pecare noi dorim sa le partajam rapid catre oricine.

WhatsApp: Surpriza cu GROZAVA Functia SECRETA pe Telefoane

WhatsApp are aceasta functie secreta dezvaluita in urma analizei versiunii beta a aplicatiei pentru telefoanele iPhone, compania americana oferind-o unui numar redus de utilizatori inca de acum cateva zile. Pana acum cei de la WhatsApp n-au oferit in telefoanele iPhone o functionalitate de acest gen, in general aplicatia permitand selectarea imaginilor din librarie si trimiterea catre alte persoane folosind meniul de partajare, Share Sheets, dar aici se oprea tot.

WhatsApp surprinde cu aceasta schimbare, mai ales daca ne gandim la faptul ca aplicatia este in momentul de fata prinsa intr-un scandal al celor de la Facebook cu privire la protejarea datelor oamenilor. Aceasta noua functionalitate presupune utilizarea datelor intr-un mod complet nou, dar chiar si asa, WhatsApp ne ofera ceva ce nu credeam ca vom vedea prea curand de la ea, si asta este pana la urma o veste excelenta pentru noi toti.

WhatsApp va lansa aceasta actualizare foarte importanta undeva pe la inceput de an 2021, insa deocamdata nimeni nu stie foarte clar cand anume se va intampla acest lucru pentru utilizatorii iPhone.