GTA 6: Anuntul OFICIAL al Rockstar Games pe care-l Asteptam

GTA 6 singuri

GTA 6 are parte astazi de un anunt oficial pe care-l asteptam de foarte multa vreme, iar asta pentru ca doi dintre oamenii care lucreaza la dezvoltarea noului joc au confirmat faptul ca atat pentru acest joc nou, cat si pentru GTA 5, vor fi disponibile actualizari cu accene pe modul single-player.

GTA 6 este in plin proces de dezvoltare acum, iar modul sau single-player va avea un element mai complex fata de cel cu care a venit GTA 5, un prim pas in noua directie de evolutie a jocurilor companiei Rockstar fiind facut cu actualizarea Cayo Perico.

GTA 6 urmeaza sa aduca si mai multe misiuni care pot fi rezolvate in sistem single player, ceva ce foarte multa lume astepta de si mai multa vreme, insa iata ca lucrurile merg intr-un final in directia potrivita si in functie de ceea ce isi doresc utilizatorii din intreaga lume.

GTA 6 este in dezvoltare de ani de zile, si va aduce foarte multe noutati extrem de interesante cand va fi lansat, iar misiunile care vor fi disponibile, inclusiv in modul online, vor putea fi rezolvate chiar si fara a fi nevoie de echipe de jucatori.

“Cred că puteți vedea asta cu Online și cred că în viitor vom injecta mai mult din acel element pentru un singur jucător.”

GTA 6 urmeaza sa fie lansat in mod oficial undeva in cursul anului viitor, sau cel tarziu in 2022, nimeni nu stie foarte clar, pentru ca planurile Rockstar Games n-au fost deocamdata dezvaluite in mod oficial pentru cei care asteapta cu mare nerabdare lansarea titlului.