Orange: Vestea SURPRIZA, ce NU Stiau Clientii ca Primesc GRATUIT

Orange are o veste surpriza pentru toti clientii din toata Romania, iata ce nu stia multa lume ca primeste in mod gratuit de la operator acum.

Orange inregistrare

Orange a publicat un nou anunt pentru clientii sai din toata Romania, unul care vine la doar cateva saptamani bune dupa ce Vodafone a inceput sa laude una dintre cele mai mari schimbari facute pentru sistemele sale. Mai exact, cei de la Vodafone au anuntat lansarea unui nou sistem pentru clientii de televiziune, care permite, printre altele, inregistrarea transmisiunilor TV pentru o perioada de 7 zile, iar Orangeare ceva similar oferit.

Orange ii anunta pe clientii din toata Romania despre faptul ca-si pot inregistra meciurile favorite pentru a le vedea mai tarziu, insa desigur ca optiunea e cel ma iprobabil disponibila si pentru emisiunile TV. Cei de la Orange n-au spus pana recent prea multe in legatura cu aceasta functionalitate, insa iata ca incep sa o promoveze, mai ales ca nu doar Vodafone are un sistem de acest gen oferit, ci inclusiv cei de la Telekom.

Orange: Veste SURPRIZA, ce NU Stiau Clientii ca este GRATUIT

Orange le ofera clientilor din toata Romania sa vada gratuit meciurile de fotbal din Liga 1, si nu numai, prin intermediul Orange TV Go, insa accesul e limitat in functie de abonamentul de televiziune pe care-l au clientii. Asta inseamna ca nu toata lumea va putea vedea si meciurile din Champions League, sau Europa League, dar foarte multi dintre clientii celor de la Orange stiau deja acest lucru, insa cei care nu stiau, afla acum, inclusiv despre functia de inregistrare.

Orange ii ajuta astfel pe clienti sa vada meciurile de fotbal, emisiunile TV preferate, si nu numai, chiar si atunci cand nu au putut fi in fata televizorului pentru a urmari in direct spectacolul care a avut loc. Aceasta functionalitate speciala este oferita de catre cei de la Orange in mod automat pentru clientii care folosesc Orange TV Go, astfel ca nu trebuie sa platiti pentru a va bucura de ea, dar desigur ca exista anumite limite in ceea ce o priveste.

Orange are mai multe detalii cu privire la acest sistem disponibile in cadrul website-ului sau, asa ca acolo puteti vedea exact ce puteti primi cu abonamentele de televiziune din Romania.