Facebook: Noi Masuri de Securitate la logare anuntate pentru utilizatori

facebook masuri securitate

Facebook va implementa noi masuri de securitate la logare pentru utilizatorii din intreaga lume, ceva ce vine ca o veste extrem de buna pentru foarte multi dintre cei ce folosesc reteaua de socializare in mod constant, chiar daca masura este impusa destul de tarziu.

Facebook le va permite utilizatorilor sa isi creeze chei fizice de securitate pe care sa le foloseasca pentru a se loga in reteaua de socialiare, iar aici vorbim despre stick-uri USB pe care oamenii le vor putea introduce in PC-uri pentru a face autorizarea in platforma.

Facebook va impune inregistrarea acestor chei de securitate fizice inainte ca ele sa poata fi folosite pentru logare in conturi, deci procesul nu va fi unul simplu, dar asta nu e ceva ce nu am mai vazut la alte platforme online disponibile in intreaga lume.

Facebook ia aici o masura pe care am mai vazut-o aplicata si in alte tari, asa ca n-ar trebui sa fie de mirare ca se decide folosirea ei si in aceasta situatie pentru a ajuta utilizatorii sa beneficieze de un sistem de securitate avansat pentru conturile lor.

“Facebook Inc a declarat marți că va începe să permită utilizatorilor să configureze chei de securitate fizică ca o modalitate de a-și verifica identitatea înainte de a se conecta la aplicația mobilă a rețelei sociale, începând cu anul viitor. Compania oferă în prezent o opțiune de a solicita o cheie de securitate hardware pentru a se conecta la un computer desktop înainte de fiecare autentificare. Cea mai mare rețea socială din lume a declarat că intenționează, de asemenea, să extindă Facebook Protect – programul său de securitate pentru conturi de profil înalt, inclusiv candidați la alegeri – la mai multe tipuri de conturi la nivel mondial anul viitor.”

Facebook va extinde deasemenea si sistemul Facebook Protect, cel care a fost gandit pentru vedetele care au conturi in reteaua de socializare, deci acesta nu va afecta in vreun fel modul in care oamenii obisnuiti interactioneaa cu platforma in viitor.