Vodafone: Anuntul SPECIAL, SURPRIZA de Craciun pentru Romani

Vodafone are un anunt special pentru toti romanii din toata lumea, iata ce surpriza pentru Craciun a anuntat in mod oficial pentru toata lumea acum.

Vodafone loredana

Vodafone are astazi un anunt special pentru toti romanii din toata tara, marele operator de telecomunicatii avand o surpriza grozava pregatita pentru toata lumea, si e ceva despre care n-ar strica sa aflam cu totii. Mai exact, cei de la Vodafone ii surprind pe romanii din toata tara cu o serie de concerte care au loc inaintea Craciunului, dar si in zilele de Craciun, ele fiind transmise in direct de pe website-ul sau, si pot fi accesate de oriunde din lume.

Vodafone a facut anuntul in cursul zilelor trecute, si a avut deja un concert live cu trupa Zero, care a putut fi urmarit de catre oricine, astfel ca exista deja oameni care au beneficiat de aceasta surpriza foarte buna pe care a facut-o operatorul. Avand in vedere ca targurile de Craciun au fost anulate, si nu mai pot fi organizate concerte, Vodafone ii ajuta pe artisti sa ajunga in casele oamenilor prin intermediul acestor concerte virtuale organizate acum.

Vodafone: Anuntul SPECIAL, SURPRIZA de Craciun pentru Romani

Vodafone a organizat in perioada starii de urgenta foarte multe concerte, si nu numai, cu artistii cei mai cunoscuti din Romania, foarte multa lume apreciind ceea ce a facut operatorul de telecomunicatii pentru noi toti. Acum lucrurile sunt luate de la capat de catre cei de la Vodafone, care de aceasta data o fac special pentru Craciun, insa cel mai probabil si pentru Anul Nou, cand vor fi deasemenea interzise petrecerile in aer liber la miezul noptii.

Vodafone stie foarte bine ca exista foarte multi romani dornici sa-si vada artistii favoriti in concerte, astfel ca tot ceea ce face acum este sa ne ajute sa ii urmarim asa cum se cuvine in cadrul unor reprezentantii de exceptie. ele putand fi urmarite chiar si dupa ce au avut loc, Vodafone stocandu-le in website-ul sau, deci le puteti revedea daca nu ati reusit sa fiti activi in momentul in care au acestea loc, si acesta e un mare beneficiu pentru noi.

Vodafone are pregatite cel mai probabil destul de multe surprize in perioada urmatoare, asa ca ramane doar sa vedem cat de mari sunt ele in final, si cand vor fi oferite toate pentru toti romanii.