BANCA Transilvania: ATENTIONARE IMPORTANTA pentru Clienti

BANCA Transilvania a emis astazi o atentionare foarte importanta pentru toti clientii din Romania, iata ce trebuie sa stie toata lumea chiar acum.

BANCA Transilvania complicat

BANCA Transilvania a publicat in aceasta seara o atentionare foarte importanta pentru clientii sai din toata Romania, si ar fi foarte bine sa fiti atenti la ceea ce se intampla pentru vorbm despre o schimbare mare. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au anuntat ca din ianuarie urmeaza sa se schimbe modul in care sunt confirmate platile online pentru clientii din toata tara, astfel ca vor exista doua metode de confirmare disponibile.

BANCA Transilvania spune ca din ianuarie platile online nu vor putea fi confirmate doar cu amprenta direct din aplicatie, ci si folosind doua parole, o metoda mult mai complexa, dar in mod teoretic mult mai sigura. Va exista posibilitatea de a alege intre cele doua metode de confirmare a platilor online, schimbarea fiind facuta ca una obligatorie pentru ca toate bancile au implementat schimbari similare in ultimele luni in Romania pentru noi toti.

BANCA Transilvania: ATENTIONARE IMPORTANTA pentru Clienti

BANCA Transilvania integreaza practic o noua metoda de confirmare a platilor pe care o vedem si la alte banci, care nu este tocmai simpla, si nici chiar atat de apreciata de catre utilizatorii din toata lumea. Foarte multi clienti ai celorlalte banci s-au plans de noile metode de confirmare a platilor care sunt impuse in Romania in momentul de fata, iar BANCA Transilvania face acelasi lucru, dar cu optiunea de a alege fix ceea ce doreste fiecare client.

BANCA Transilvania va elimina codurile trimise prin SMS pentru confirmare aplatilor, asa cum au facut si celelalte banci, aceasta metoda fiind foarte simpla, insa aparent nu este suficient de buna pentru toata lumea. Din 2021 vom avea mai multi pasi de parcurs pentru a putea confirma platile online, lucrurile complicandu-se atat d emult incat nici nu mai merita sa cumparam ceva online, dar pandemia ne forteaza sa o facem, cel putin deocamdata.

BANCA Transilvania va actualiza cel mai probabil aplicatia BT Pay daca va fi nevoie sa integreze vreo optiune de confirmare a platilor cu doua parole, asa ca e posibil sa vedem update-ul oferit chiar de saptamana viitoare.