LIDL Romania: Vestea GROZAVA, ce le Ofera GRATUIT Romanilor

LIDL Romania are o veste grozava pentru clientii romani din toata tara, iata ce este oferit gratuit pentru toata lumea acum, si cum profiti imediat.

LIDL Romania parere

LIDL Romania are pentru clientii sai din toata Romania o surpriza foarte mare de care oricare se pot bucura chiar acum, si e vorba despre o veste extrem de buna despre care oricare dintre ei ar trebui sa stie. Mai exact, cei de la LIDL Romania continua sa ii recompenseze pe romanii care in aceasta perioada aleg sa ofere feedback pentru experienta de care au parte in momentul in care isi fac cumparaturile din oricare dintre magazinele sale din toata tara.

LIDL Romania a pornit de ceva vreme aceasta campanie speciala prin care ii recompenseaza pe romani pentru oferirea de feedback, si ea continua, cu premii pe masura asteptarilor multora dintre clienti, asa cum e normal. LIDL Romania continua sa le ofere clientilor posibilitatea de a lunar carduri de cumparaturi in valoare de 100 de LEI fiecare, dar si o tableta Samsung GALAXY Tab S6 Lite ca parte a campaniei pe care o desfasoara chiar acum.

LIDL Romania: Vestea GROZAVA, ce le Ofera GRATUIT Romanilor

LIDL Romania parere gratuit

LIDL Romania a decis sa organizeze totul in acest mod pentru ca ai sai clienti sa se poata bucura de posibilitatea de a avea un beneficiu in momentul in care ofera feedback pentru felul in care se desfasoara lucrurile in oricare dintre magazine. LIDL Romania are nevoie de ajutorul clientilor pentru a afla ce se intampla in toate magazinele sale, si pentru a rezolva orice fel de probleme care apar in cadrul experientei de care beneficiaza toata lumea.

LIDL Romania le cere romanilor sa completeze un formular care este oferit chiar pe website-ul sau, acolo fiind necesara furnizarea tuturor informatiilor relevante pentru ca eventualele probleme existente sa fie descoperite. Scopul acestei campanii este chiar de a descoperi toate problemele existente in momentul de fata, si de a le rezolva cat se poate de repede, chiar daca asta va dura.

LIDL Romania le permite tuturor clientilor sai sa se inscrie in aceasta campanie pentru a profita de premiile oferite, dar e nevoie de bonuri de cumpraturi care sa confirme faptul ca oamenii au fost in magazinele cu probleme.