Windows 10: ATENTIE! AVERTIZARE pentru MILIOANE de Oameni

Windows 10 are o avertizare foarte importanta anuntata pentru milioanede oameni din intreaga lume, iata ce trebuie sa stii chiar in acest moment.

Windows 10 verificare

Windows 10 este, din pacate, din nou in centrul unei foarte importante avertizari care vizeaza milioane de oameni de pe intreaga planeta, ea venind in contextul in care Microsoft a facut o noua greseala foarte mare, din pacate. Mai exact, se pare ca Windows 10 are o problema extrem de mare in momentul de fata, una din cauza careia fisierele de sistem de pe SSD-urile oamenilor sunt sterse in mod automat.

Windows 10 are aceasta problema daca utilizatorii ruleaza functia ChkDsk pe SSD-urile calculatoarelor, astfel ca trebuie sa aveti grija sa nu folositi deocamdata aceasta functie pentru a nu risca sa pierdeti cam toate datele. Actualizarea din toamna anului 2020 este cea care aduce aceasta problema foarte serioasa pentru Windows 10, astfel ca utilizatorii care folosesc sistemul de operare ar trebui sa stie sa se fereasca de folosirea ei pentru ca pot avea toate datele sterse.

Windows 10: ATENTIE! AVERTIZARE pentru MILIOANE de Oameni

Windows 10 reporneste la rularea acestei comenzi, impreuna cu un flag asociat, insa la repornire este afisat un ecran albastru cu o eroare, ceea ce desigur ca nu ar trebui sa se intample in mod normal, dar din pacate se intampla. Doar fisierele de sistem ale Windows 10 sunt afectate de aceasta problema, astfel ca sistemul de operare refuza sa mai porneasca, dar o reparare a sa va readuce lucrurile la normal, insa desigur ca va trebui sa trece prin alte batai de cap pentru asta.

Windows 10 nu are deocamdata aceasta problema foarte serioasa recunoscuta de catre cei de la Microsoft, astfel ca nimeni nu stie daca va veni si vreo rezolvare pentru ea, desi este de asteptat ca acest lucru sa se intample. Daca inginerii celor de la Microsoft lucreaza la o metoda de a readuce lucrurile la normal in Windows 10, ne-am putea astepta ca totul sa dureze destul de mult, asa cum se intampla in mod obisnuit in cazurile de acest gen.

Windows 10 are distribuita versiunea 20H2 din toamna acestui an pentru toata lumea, insa trebuie sa fiti foarte atenti pentru a nu risca sa va stricati PC-urile daca rulati comanda problematica.