PS5: Foarte IMPORTANTA Schimbare Adusa de catre Noul Update

ps5 alegere

PS5 va avea in viitorul apropiat lansata o noua actualizare care are menirea de a imbunatati semnificativ experienta de utilizare de care se bucura toti cei care folosesc aplicatia in viata de zi cu zi, iar Sony va face o schimbare foarte buna impreuna cu ea.

PS5 urmeaza sa aiba implementata o functie speciala care ii va ajuta pe jucatori sa afle daca atunci cand deschid un joc folosesc versiunea sa pentru noua consola, sau versiunea pentru PS4, avnad in vedere ca unele jocuri sunt compatibile si cu modelul vechi de consola.

PS5 va afisa o alerta precum cea de mai jos pentru a le indica utilizatorilor daca au instalat o versiune pentru vechea consola, sau pentru cea noua, iar oamenii vor avea posibilitatea de a alege care dintre cele doua versiuni va fi rulata pentru toata lumea.

PS5 nu instaleaza in mod automat versiunea unui joc care a fos toptimizata pentru ea, utilizatorii trebuind sa faca asta manual, in timp ce Microsoft a automatizat acest proces pentru a imbunatati experienta utilizatorilor sai, astfel ca in cazul Sony lucrurile sunt mai complicate.

ps5 alegere jocuri

PS5 are deocamdata pregatit acest update pentru a fi lansat in perioada imediat urmatoare, asa ca ramane de vazut exact cand va fi lansata ea pentru ca in perioada imediat urmatoare inclusiv inginerii de la Sony au parte de o vacanta pentru Craciun.