Kaufland: IMPORTANT Anunt, e GRATUIT Doar Azi pentru Romani

Kaufland are un foarte important anunt pentru toti romanii din toata tara, iata ce ofera gratuit astazi pentru toata lumea, si cat de mult conteaza.

Kaufland spirit

Kaufland are astazi un nou si foarte important anunt pentru toti clientii din toata Romania, iar asta pentru ca a decis din nou sa ofere gratuit pentru ei ceva ce este disponibil exclusiv astazi doar pentru tara noastra. Mai exact, Kaufland ofera un nou voucher in valoare de 500 de LEI pentru clientii care decid sa ghiceasca cuvantul magic al zilei pentru a se inscrie in concursul sau, inscrierea putand fi facuta direct prin website, fara a fi nevoie de altceva.

Kaufland a ales astazi un cuvant foarte potrivit pentru sarbatorile de iarna, si puteti vedea mai jos ca imaginea folosita pentru el este cat se poate de sigestiva, ceva ce ar trebui sa faca ghicirea sa foarte usoara. Voucherul pe care Kaufland il ofera pentru clienti are valoarea de 500 de LEI, una mai mica decat cea pe care au avut-o altele oferite de catre lantul de hypermarket-uri, astfel ca veti putea face mai putine cumparaturi decat de obicei.

Kaufland: IMPORTANT Anunt, e GRATUIT Doar Azi pentru Romani

Kaufland este astazi in penultima zi de concurs in Romania, lantul de hypermarket-uri gandindu-l pentru a se termina in cursul zilei de maine, si pana anul viitor nu va mai avea vreun alt concurs similar pentru clientii sai. In cel de pana acum au participat mai mult ca sigur foarte multe persoane, iar asta pentru ca el a devenit foarte popular, foarte rapid, si asta din cauza faptului ca vorbim despre vouchere valorice oferite gratuit pentru clienti.

Kaufland va mai oferi si maine un voucher de cumparaturi, dar desigur ca trebuie ghicit un alt cuvant special de catre clientii din toata Romania, si este mai mult ca sigur ca va fi foarte multa lume dornica sa faca acest lucru. Kaufland va avea un alt cuvant la fel de usor de ghicit si in cursul zilei de maine, asa ca trebuie doar sa fim atenti la ceea ce vrea sa transmita marele lant de hypermarket-uri pentru a ne inscrie in concursul pe care l-a creat.

Kaufland este cel mai mare lant de magazine din Romania, ofera in mod constant o varietate de premii pentru toata lumea, si n-ar strica daca ai profita de tot ceea ce este oferit acum.