Kaufland: ULTIMA ORA, ce Ofera GRATUIT 1 AN Intreg Doar Azi

Kaufland are astazi un anunt de ultima ora pentru toti romanii din tara, iata ce a decis sa ofere gratuit, exclusiv astazi, dar pentru un an intreg.

Kaufland anual

Kaufland a publicat astazi un nou anunt de ultima ora pentru toti clientii sai din toata Romania, si e ceva despre care trebuie sa stii chiar acum pentru ca vine cu un beneficiu urias, de care se vor putea bucura multi romani tot anul 2021. Mai exact, cei de la Kaufland incheie marele lor concurs de Craciun cu un premiu pe masura asteptarilor, mai exact, vouchere de cumparaturi pentru un an intreg, si vor fi disponibile mai multe pentru cei interesati sa profite.

Kaufland ajunge astazi la final cu marele sau concurs prin care le-a oferit romanilor din toata tara posibilitatea de a castiga zilnic vouchere de cumparaturi, si o face in stil mare, oferind bonuri pentur un an intreg. Kaufland nu spune cate vouchere le ofera romanilor care aleg sa profite de aceasta ultima zi de concurs, insa macar nu e vorba despre unul singur, asa cum a oferit pana in momentul de fata pentru toata lumea, deci tot e o veste buna.

Kaufland: ULTIMA ORA, ce Ofera GRATUIT 1 AN Intreg Doar Azi

Kaufland a ales si un cuvant special pentru a marca aceasta ultima zi speciala, astfel ca puteti sa il ghiciti usor, si sa intrat in concursul pentru a castiga bonurile de cumparaturi gratuite pentru un an intreg chiar acum. Separat de faptul ca de la Kaufland nu vin informatii cu privire la numarul de vouchere de cumparaturi pe care le ofera, nu stim nici care este valoarea acestora, insa probabil este vorba despre cateva sute de LEI pentru fiecare.

Kaufland incheie in stil mare un concurs pe care l-a avut timp de o luna intreaga de zile pentru clientii din toata Romania, si foarte multe persoane au fost bucurate de ceea ce a pregatit lantul de hypermarket-uri. Cei de la Kaufland vin cu aceasta bucurie in mod complet spontan, si asta e tot o veste foarte buna pentru toata lumea, iar asta pentru ca nimeni nu se astepta sa vada chiar un asemenea cadou pregatit pentru Ajunul Craciunului in Romania.

Kaufland va desfasura aceasta ultima zi de concurs pana la ora 24:00, dupa care totul se va incheia, si ramane de vazut cand anume vom mai vedea un concurs de acest gen, daca va mai exista vreunul.