Vodafone: SURPRIZA de Craciun, este GRATUIT Timp de 3 Luni

Vodafone a anuntat in mod oficial o surpriza foarte importanta de Craciun pentru clientii din toata Romania, iata ce ofera gratuit timp de 3 luni.

Vodafone asigurare

Vodafone a anuntat o noua surpriza foarte interesanta pentru clientii din Romania inainte de Craciun, iar asta pentru ca a decis sa ofere gratuit timp de 3 luni ceva de care foarte multi clienti au mai mult ca sigur nevoie. Mai exact, cei de la Vodafone au anuntat ca pentru telefoanele Samsung pe care le vand in aceasta perioada ofera asigurare gratuita timp de 3 luni de zile, ceva ce nu este disponibil de la chiar fiecare operator de telecomunicatii in acest moment.

Vodafone ofera posibilitatea de a cumpara asigurare pentru telefoane de ceva vreme, asta pentru ca oamenii trebuie sa aiba asemenea servicii pentru a-si proteja telefoanele mobile de eventuale accidente. Cei de la Vodafone stiu acest lucru, si incearca sa ii ajute pe romanii din toata tara sa se bucure de acest lucru si sa aiba parte de cea mai buna experienta posibila, astfel ca asigurarea gratuita timp de 3 luni ii protejeaza de eventuale probleme cu distrugerea telefoanelor.

Vodafone: SURPRIZA de Craciun, este GRATUIT Timp de 3 Luni

Vodafone asigurare telefon
Asigurare gratuita pentru telefoanele Samsung timp de 3 luni de la Vodafone.

Vodafone ofera acesta gratuitate de 3 luni pentru asigurarile de telefoane pentru o varietate de modele disponibile in momentul de fata in stoc, astfel ca trebuie sa va uitati cu mare atentie la tot ceea ce este oferit acum. Mai exact, pe website-ul celor de la Vodafone exista listate modelele pentru care se ofera cele 3 luni de gratuitate in acest moment, si daca va uitati cu mare atentie, veti gasi cu siguranta acolo si modelele pe care doriti sa le cumparati de Craciun.

Vodafone are foarte multe modele bune de telefoane dintre care sa le alegeti pe cele de care sunteti interesati, si e o veste foarte buna pentru ca Samsung are in momentul de fata multe modele populare la vanzare. Fie ca e vorba despre modele mai noi de telefoane Samsung, fie ca e vorba despre modele mai vechi, cei de la Vodafone au cate ceva pentru fiecare in momentul de fata, si ar fi bine sa profitati de tot ceea ce este disponibil acum.

Vodafone are aceasta oferta speciala disponibila pentru o perioada limitata de timp in acest moment, asa ca profitati de tot inainte ca promotia sa dispara pentru totdeauna, deci aveti putin timp sa faceti asta.