RCS & RDS: ATENTIE! Decizia Extrem de IMPORTANTA Anuntata

RCS & RDS a anuntat o decizie extrem de importanta pe care a luat-o pentru clientii sai din toata Romania, iata ce se intampla, si ce trebuie sa stii.

RCS & RDS date

RCS & RDS a luat foarte multa lume prin surprindere cu o decizie anuntata in cursul zilelor trecute pentru milioanele de clienti din toata lumea, si e una despre care trebuie sa stii, pentru ca esti afectati in mod direct de tot. Mai exact, cei de la RCS & RDS au anuntat ca preturile pentru traficul de internet in roaming in spatiul SEE vor fi reduse cu 21% pentru toti clientii, astfel ca indiferent unde mergeti in aceasta zona, veti plati mai putin pentru datele mobile.

RCS & RDS urmeaza sa perceapa un tarif de 1.1 euro/GB de trafic de internet in loc de 1.4 euro/GB, deci la fiecare 10 GB economisim 3 euro din pretul pe care l-am fi platit in mod obisnuit la operatorul de telecomunicatii. Cu un pret de doar 1.1 euro/GB de trafic de internet, cei de la RCS & RDS le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a sta mai mult online cand sunt plecati din tara, asta desigur dupa ce consuma traficul pe care-l au deja alocat.

RCS & RDS: ATENTIE! Decizia Extrem de IMPORTANTA Anuntata

RCS & RDS va impune aceste tarife doar dupa ce clientii sai isi consuma deja traficul de internet pe care-l au alocat pentru roaming ca parte a abonamentului incheiat, deci nu vorbim despre o tarifare imediata. In aceste conditii, RCS & RDS ii ajuta pe romani sa nu-si mai faca atat de multe griji in legatura cu traficul de internet pe care-l consuma cand sunt in strainatate, si vor sa vada orice-i intereseaza, indiferent cat trafic au alocat standard in abonament, sau extraoptiune pentru cartela prepay.

RCS & RDS a anuntat ca aceste noi tarife vor deveni active incepand cu data de 1 ianuarie 2021, deci peste doar 4 zile, astfel ca daca sunteti in strainatate, va veti bucura de aceasta modificare importanta. RCS & RDS reduce deasemenea si preturile pentru apelurile primite atunci cand suntem in spatiul SEE, astfel ca si in aceasta situatie vorbim despre un beneficiu foarte mare pe care ni-l ofera operatorul de telecomunidatii de la 1 ianuarie 2021.

RCS & RDS nu modifica in vreun fel limita de utilizare rezonabila, si nici perioada maxima de folosire a serviciilor sale in afara Romaniei, deci din acest punct de vedere totul va ramane fix la fel.