DIGI Romania: De Sarbatori e GRATUIT MILIOANELOR de Clienti

DIGI Romania ofera de sarbatori un mare beneficiu pentru milioane de clienti din toata tara, iata ce trebuie sa stii acum, si cum poti profita de el.

DIGI Romania sarbatori

DIGI Romania a gandit pentru milioanele sale de clienti din toata tara un foarte mare beneficiu, care in aceasta perioada este de foarte mare ajutor pentru foarte multi dintre cei care aleg sa mai iasa din case. In cazul in care nu ati auzit pana acum de DIGI WiFi, serviciul de retele WiFi gratuite pe care DIGI Romania l-a creat pentru a le oferi clientilor internet cand sunt mobili, este accesibil in mod gratuit pentru milioane de oameni din toata tara acum.

DIGI Romania ofera posibilitatea de a accesa reteaua DIGI WiFi doar pentru cei care au abonamnete de internet, sau telefonie mobila, deci trebuie sa aveti unul dintre cele doua tipuri de servicii contractate. Daca aveti oricare dintre cele doua tipuri de servicii contractate, atunci trebuie doar sa va faceti un cont in website-ul DIGI Romania pentru a putea accesa DIGI WiFi, accesul la servicii fiind oferit exclusiv in baza unui asemenea cont, usor de facut acum.

DIGI Romania: De Sarbatori e GRATUIT MILIOANELOR de Clienti

DIGI Romania impune accesul la reteaua DIGI WiFi doar in baza unui asemenea cont pentru ca altfel oricine s-ar putea accesa la retea, deci si cei care nu sunt clienti ar putea folosi internetul gratuit oferit prin WiFi. In aceasta idee, dupa ce contractati oricare dintre cele doua tipuri de servicii ale DIGI Romania, va trebui sa intrati in website-ul sau si sa va inregistrati rapid un cont, apoi sa cautati sectiunea DIGI WiFI pentru a va face un cont special.

DIGI Romania a amplasat mii de hotspot-uri cu WiFi gratuit in Romania, si le veti gasi in orase, statiuni montane, si nu numai, iar daca va petreceti vacanta prin vreo asemenea locatie, atunci aveti internet gratuit. Acelasi lucru e valabil si pentru centrele oraselor din Romania, acolo unde aveti parte de WiFi gratuit de la DIGI Romania in momentul de fata, astfel ca atunci cand va faceti o poza langa bradul de afara, o si puteti incarca rapid pe Facebook, sau Instagram.

DIGI Romania are de multa vreme o retea nationala de hotspot-uri gratuite cu internet de mare viteza, astfel ca va puteti bucura de o experienta foarte buna folosindu-le, mai ales ca sunt si securizate.