BANCA Transilvania: ATENTIE! Vestea Grozava, ce este GRATUIT

BANCA Transilvania are o veste grozava pentru toti clientii sai din toata Romania, iata ce a decis sa ofere gratuit chiar in acest moment pentru noi.

BANCA Transilvania rasplata

BANCA Transilvania este cea mai mare banca din Romania in momentul de fata, avand milioane de clienti in toata tara, iar oricare dintre ei pot primi gratuit un bonus foarte interesant chiar acum. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania vor sa-si creasca si mai mult numarul de clienti in momentul de fata, astfel ca le ofera oricaror clienti posibilitatea de a obtine gratuit bani daca aleg sa convinga alti prieteni sa devina clienti in aceasta perioada.

BANCA Transilvania a deschis o promotie speciala prin care le ofera oricaror clienti din toata Romania posibilitatea de a castiga 30 de LEI gratuit in cont daca isi conving prietenii, sau pe alti necunoscuti, sa isi deschida un cont la banca. Vorbim despre o idee care nu e tocmai noua, iar asta pentru ca si alte banci au luat decizia de a le oferi clientilor bani daca aduc alti clienti noi, iar BANCA Transilvania merge pe acelasi trend pentru a bucura romanii de bonusuri.

BANCA Transilvania: ATENTIE! Vestea Grozava, ce este GRATUIT

BANCA Transilvania rasplata bani

BANCA Transilvania le permite clientilor sa invite alte persoane sa-i foloseasca serviciile prin intermediul unui cod special care poate fi transmis direct din aplicatia sa, iar acea persoana trebuie sa-l foloseasca la activare. In baza acelui cod, persoana care isi convinge prietenul sa isi faca un cont la BANCA Transilvania va primi acei 30 de LEI pe care ea ii promite, astfel ca e necesar sa convingeti oamenii sa foloseasca acel cod pentru ca voi sa primiti banii.

BANCA Transilvania ofera banii in cont abia cand persoana invitata incheie toata procedura de deschidere a unui cont, astfel ca acest lucru nu se poate intampla inainte de vreme, ci abia cand totul este finalizat. In mod normal procedura n-ar trebui sa dureze foarte mult, insa BANCA Transilvania va transfera banii in conturile clientilor la cateva zile dupa ce intreaga procedura este terminata, asa ca trebuie sa fiti atenti la felul in care se desfasoara lucrurile.

BANCA Transilvania desfasoara aceasta promotie pentru o perioada limitata de timp, astfel ca daca vrei sa profiti de tot, si sa primesti gratuit banii pe care-i ofera, nu mai ai mult timp pentru a face asta.