BRD Romania: ATENTIONAREA foarte IMPORTANTA pentru Clienti

BRD Romania are o atentionare foarte importanta pentru clientii din toata Romania, iata ce trebuie sa stii chiar in acest moment, si cum esti afectat.

BRD Romania nelucrator

BRD Romania are o atentionare foarte importanta care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata Romania, si este bine sa stii despre ceea ce transmite pentru ca esti afectat de schimbarea majora de acum. Mai exact, cei de la BRD Romania au anuntat saptamana trecuta care este programul de sarbatori pentru agentiile din toata tara, si cand vor fi inchise acestea pentru ca angajatii sa aiba parte de putina odihna, chiar la inceput de an 2021.

BRD Romania a spus saptamana trecut ca agentiile sale sunt inchise pe 25 si 26 decembrie, dupa ce in data de 24 decembrie au avut un program redus, ceea ce s-a intamplat in fiecare an. In ceea ce priveste primele zile din anul 2021, BRD Romania spune ca doar in ziua de 1 ianuarie va avea agentiile inchise pentru clientii din toata tara, in timp ce de pe 2 ianuarie lucrurile vor reveni la normal pentru clientii care au nevoie sa rezolve diverse probleme.

BRD Romania: ATENTIONAREA foarte IMPORTANTA pentru Clienti

BRD Romania spune ca in ziua de 31 decembrie va avea inchise agentiile incepand cu ora 17:00, si vorbim aici inclusiv despre cele care sunt in centrele comerciale, acestea fiind in mod normal deschise pana la ora 22:00. Spre deosebire de a doua zi de Craciun, pe 2 ianuarie BRD Romania va avea deschise agentiile din centrele comerciale, pana la ora 19:00, astfel ca oricine are nevoie sa mearga in vreuna pentru a rezolva vreo problema, o va putea face.

BRD Romania mentine deschis si Contact Center-ul sau prin care permite contactarea telefonica a serviciului pentru relatii cu clientii, o varietate de probleme putand fi rezolvate doar prin telefon. Desigur ca nu chiar orice va putea fi rezolvat in acest mod de catre banca, insa in unele cazuri va fi totusi nevoie sa mergeti intr-o locatie fizica a celor de la BRD Romania pentru a avea rezolvate problemele mai complicate cu care va intalniti in folosirea serviciilor.

BRD Romania va reveni cu tot programul la normal incepand cu data de 3 ianuarie, asa ca incepand de atunci lucrurile ar trebui sa revina la normal din toate punctele de vedere in tara noastra.