CEC Bank: Anuntul cu Decizia SURPRIZA pentru Clientii Romani

CEC Bank are un anunt cu o surpriza mare pentru clientii din toata Romania, iata ce a decis sa le ofere in momentul de fata, si cum profiti acum.

CEC Bank direct

CEC Bank a anuntat lansarea unui nou serviciu important pentru clientii sai din toata Romania, unul care poate veni ca un foarte mare beneficiu pentru toti cei care vor sa aiba o viata mai usoara. Mai exact, cei de la CEC Bank ii anunta pe clientii din toata tara in legatura cu serviciul Direct Debit, unul gandit pentru a le permite oamenilor sa plateasca automat facturile pentru serviciile de care beneficiaza, un concept care nu e prea cunoscut in Romania.

CEC Bank ii anunta pe clientii din toata ca le ofera un serviciu care in alte tari exista de foarte multa vreme, si pentru anumite servicii comerciale e obligatoriu in vederea contractarii, dar in Romania inca nu este. Serviciul Direct Debit pe care CEC Bank il ofera pentru clienti nu e tocmai o noutate in Romania, iar asta pentru ca la alte banci exista deja de ceva vreme, doar ca nu e tocmai popular in randul prea multor clienti, pentru ca presupunerea tragerii automate de bani.

CEC Bank: Anuntul cu Decizia SURPRIZA pentru Clientii Romani

CEC Bank ii scapa pe clienti de griji cu un serviciu care trage automat bani din conturi pentru a plati facturile emise de catre o serie de furnizori de servicii, iar lista acestora este destul de mica. Printre partenerii celor de la CEC Bank se numara Vodafone, GDF Suez, Telekom, Apa Nova, DIGI Romania, Enel, si alte companii regionale, astfel ca exista destule motive pentru multi sa aleaga folosirea acestui serviciu special oferit de banca.

CEC Bank primeste de la acesti furnizori cereri de plata pentru sumele exacte ale facturilor care au fost emise, si banii sunt trasi in mod automat din conturile clientilor, si tranferati in cei ai companiilor. Procesul se intampla atat timp cat sunt emise facturi de catre companiile la care clientii CEC Bank au contractate servicii, iar ei vad doar notificarile cu privire la platile care sunt facute in mod automat de catre banca pentru facturi.

CEC Bank are mai multe informatii cu privire la Direct Debit disponibile in cadrul website-ului sau, asa ca va puteti uita acolo pentru a vedea detaliile importante cu privire la activare si felul in care functioneaza.