Kaufland: Anunt de ULTIMA ORA cu o Decizie foarte IMPORTANTA

Kaufland a anuntat o decizie de ultima ora pentru toti clientii din toata Romania, iata ce masura foarte importanta a fost publicata de catre companie.

kaufland returnare

Kaufland a anuntat o decizie impresionanta care a surprins foarte multi romani, dar care vine totusi ca o veste extrem de buna in aceasta perioada din an in care oamenii se asteapta la lucruri bune. Mai exact, cei de la Kaufland i-au anuntat pe romanii din toata tara cu privire la faptul ca daca decid sa cumpere bauturi din cadrul magazinelor, dar raman cu unele in plus, vor avea posibilitatea de a le returna, daca nu au fost desfacute.

Kaufland le va permite romanilor din toata tara sa returneze bauturile neconsumate in termen de 14 zile in magazinele sale, insa asta numai daca ei pastreaza bonul de cumparaturi, pentru a putea confirma achizitia. Este foarte important, deci, sa nu aruncati bonurile pentru cumparaturile facute in aceasta perioada inainte de Anul Nou, iar asta pentru ca daca ati luat prea multe bauturi, va puteti recupera o parte dintre bani din magazinele Kaufland.

Kaufland: Anunt de ULTIMA ORA cu o Decizie foarte IMPORTANTA

Kaufland vine aici cu un anunt foarte interesant, care mai mult ca sigur va bucura multa lume in aceasta perioada in care se fac si foarte multe cumparaturi in toata tara, desigur nu toate necesare pentru romani. Excesul este una dintre problemele cu care se confrunta in general multe tari, iar ceea ce vedem acum de la Kaufland este o metoda de a combate excesul, dar si aruncarea la gunoi a unor produse care ar mai putea fi revandute candva.

Kaufland s-ar putea confrunta totusi cu o problema adusa de faptul ca unii ar putea consuma bauturile, umple sticlele, si incerca sa le returneze cu altceva decat lichidul original, dar asta e o cu totul alta problema. Pana una-alta, cei de la Kaufland vor verifica, cel mai probabil, continutul sticlelor aduse de catre clienti, asta pentru a preveni orice fel de abuzuri din partea unora care vor sa profite in mod injust de aceasta decizie luata de magazin.

Kaufland are aceasta oferta disponibila pentru toate bauturile pe care le vinde in magazinele sale in aceasta perioada, deci nu conteaza daca veti cumpara unele alcoolice, sau non-alcoolice.