RCS & RDS: ULTIMELE ZILE in care e Oferit GRATUIT Romanilor

RCS & RDS a intrat in ultimele zile in care mai ofera gratuit pentru clientii din toata Romania un foarte mare benfeiciu de care oricine poate profita.

RCS & RDS incearca

RCS & RDS a anuntat in decembrie oferirea in mod gratuit a unui beneficiu foarte important pentru clientii romani din toata tara, si e destul de probabil ca multi sa fi profitat pana in momentul de fata de e. Vorbesc despre faptul ca RCS & RDS le-a decis sa le ofere romanilor posibilitatea de a accesa in mod gratuit extraoptiunea 4K in baza careia oamenii pot urmari posturile de televiziune 4K pe care operatorul le ofera, dar pentru o perioada limitata de timp.

RCS & RDS a anuntat ca aceasta gratuitate este oferita pentru toti clientii doar pana la finalul acestui an, deci inca mai aveti mai putin de 3 zile in care sa va bucurati de oferta pe care o are operatorul. Vorbim despre acces gratuit la DIGI 4K si Eurosport 4K oferite de catre cei de la RCS & RDS pentru oricare dintre clientii din Romania care au si un abonament de televiziune activ, extraoptiunea 4K costand in mod normal 5 LEI pe luna la compania romaneasca.

RCS & RDS: ULTIMELE ZILE in care e Oferit GRATUIT Romanilor

RCS & RDS are extraoptiunea 4K disponibila pentru clientii din toata Romania de ceva vreme, astfel ca oricine a fost pana acum interesat sa profite de ea, a putut sa faca asta, insa cine nu a reusit, poate sa o faca inca de pe acum. Accesul la posturile de televiziune 4K distribuite de catre cei de la RCS & RDS este oferit gratuit, insa pentru a le putea vedea este nevoie de un televizor care sa fie compatibil cu redarea in acest format, astfel ca nu oricine va putea vedea tot.

RCS & RDS spune foarte clar in documentatia pentru extraoptiunea 4K faptul ca doar cei care au si televizoare 4K vor putea vedea aceste posturi de televiziune, astfel ca numarul de clienti care poate accesa continutul e limitat. Chiar si asa, cei care aveau televizoare 4K, dar nu au vrut sa plateasca pentru acces la aceasta extraoptiune pana acum, au posibilitatea de a se convinge daca merita sa plateasca la RCS & RDS accesul pentru viitor.

RCS & RDS a mai oferit extraoptiunea 4K in mod gratuit pentru clienti, si cu siguranta o va mai oferi fara plata, insa deocamdata nu se stie foarte clar cnad anume ar urma sa se intample acest lucru.