LIDL Romania: Anuntul de ULTIMA ORA, TOTI Clientii Afectati

LIDL Romania a facut un anunt de ultima ora care ii afecteaza pe toti clientii sai din toata tara, iata ce decizie foarte importanta a fost luata acum.

LIDL Romania pungi

LIDL Romania a facut un anunt de ultima ora pentru toti clientii din toata tara, unul care afecteaza pe toata lumea, si deja exista romani care sunt nemultumiti din cauza acestei schimbari, desi in sine ea pare mica. Mai exact, cei de la LIDL Romania au anuntat ca pungile de plastic oferite pentru fructe si legume vor costa 10 bani bucata, totul intr-o tentativa de a forta romanii sa nu mai foloseasca atat de mult plastic si sa protejeze planeta.

LIDL Romania nu e singurul magazin care ia o decizie de acest gen pentru clientii sai din toata Romania, si asta in conditiile in care vorbim si despre o legislatie care forteaza magazinele sa faca asta. Respectand legislatia, magazinele ii boliga pe romani sa recicleze, si sa duca mai putin plastic in natura, insa atat LIDL Romania, cat si alte magazine online, vor fi aspru criticate pentru deciziile acestea care scot mai multi bani din buzunarele consumatorilor.

LIDL Romania: Anuntul de ULTIMA ORA, TOTI Clientii Afectati

LIDL Romania le recomanda clientilor sa cumpere saci de cumparaturi reutilizabili pentru a-si transporta fructele si legumele din magazin spre casa, insa desigur ca acestia nu sunt ieftini. In ciuda acestui lucru, decizia privind aceasta schimbare importanta pentru toate magazinele LIDL Romania a fost luata, deci toti clientii nu au altceva de facut decat sa se conformeze, si sa isi cumpere saculeti reutilizabili, sau sa plateasca pentru vechile pungi de plastic.

LIDL Romania stie foarte bine cat de important este pentru clienti sa-si cumpere produsele favorite la preturi cat mai mici, asa ca va continua pe ideea cu protejarea planetei, iar costurile pentru pungi nu vor disparea. Este de altfel un trend cu care va trebui sa ne obisnuim in viitor, iar asta pentru ca mai peste tot se va forta o renuntare la folosirea plasticului, cei de la LIDL Romania facand ceea ce in alte tari se aplica de foarte multi ani de zile.

LIDL Romania impune aceasta schimbare incepand cu data de 2 ianuarie, astfel ca vor exista destui clienti care vor resimti modificarile chiar din cea de-a doua zi a noului an, deci e bine sa fiti pregatiti pentru asta.