BANCA Transilvania: ATENTIE! Anunt de ULTIMA ORA in Romania

BANCA Transilvania a emis un anunt de ultima ora pentru toti clientii sai din toata Romania, iata de ce ne avertizeaza banca pe toti chiar acum.

BANCA Transilvania poprire

BANCA Transilvania a emis un anunt de ultima ora pentru clientii romani din toata tara, iar asta deoarece multi dintre ei sunt vizati in mod direct de o schimbare extrem de importanta pe care banca o face acum. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au anuntat in mod oficial faptul ca vor reactiva propririle care au fost cerute pentru conturile clientilor din toata Romania, ele fiind suspendate in perioada starii de urgenta, dar si in perioada starii de alerta.

BANCA Transilvania spune ca suspendarea aplicarii popririlor a fost impusa de catre Guvernul Romaniei in luna martie a acestui an printr-o ordonanta de urgenta, ea fiind prelungita pana in data de 25 decembrie 2020. Noul Guvern al Romaniei nu a mai prelungit aceasta suspendare temporara a propririlor pentru conturile clientilor din Romania, astfel ca acum BANCA Transilvania este nevoita sa recurga la o reaplicare a lor pentru conturile tuturor clientilor.

BANCA Transilvania: ATENTIE! Anunt de ULTIMA ORA in Romania

BANCA Transilvania nu face aici altceva decat sa respecte legea fiscala din Romania, iar asta pentru ca autoritatile au incercat sa ii ajute pe clientii din toata tara in perioada pandemiei de Coronavirus. Desi pandemia nu a trecut, iar efectele economice inca sunt resimtite de catre un numar foarte mare de persoane, cei de la BANCA Transilvania sunt obligati sa reinceapa aplicarea legii si in materie de popriri, si nu e prima banca de la care a venit un anunt de acest gen.

BANCA Transilvania urmeaza exemplul altor banci din toata tara care au reinceput sa aplice prevederile de acest gen, si vom vede amai mult ca sigur anunturi de la alte banci, asta desigur daca vor dori sa-si avertizeze clientii din timp. Desi cei de la BANCA Transilvania au facut abia ieri anuntul privind reinceperea popririlor, inca din data de 25 decembrie face acest lucru pentru ca atunci a expirat suspendarea temporara a efectuarii lor in Romania.

BANCA Transilvania este una dintre cele mai mari banci din Romania, si un numar mare de clienti este mai mult ca sigur afectat de aceasta problema, asa ca e bine ca s-au anuntat din timp masurile de acest gen.