Telefoanele Huawei: Decizia MAJORA care a Surprins Clientii

Telefoanele Huawei au pusa in aplicare o decizie foarte importanta luata de catre Huawei, aceasta generand foarte multa confuzie in randul clientilor.

Telefoanele Huawei confuzie

Telefoanele Huawei sunt in centrul unei decizii extrem de serioase pe care compania Huawei a luat-o deja, si care abia acum incepe sa fie dezvaluita, dar care aduce si multa confuzie pentru clientii din toata lumea. Mai exact, vorbim din nou despre Harmony OS, sistemul de operare pe care compania Huawei l-a dezvoltat, si nu prea, pentru telefoanele Huawei, el fiind de fapt doar un Android Open Source modificat pentru a nu mai avea denumirile specifice ale Google.

Telefoanele Huawei vor avea disponibil Android-ul standard, Open Source, al celor de la Google, impreuna cu Harmony OS, care va fi fix acelasi lucru, doar ca o versiune mai veche, si cu modificari facute de catre Huawei. Din pacate, dezvoltatorii de aplicatii pentru Android au descoperit ca telefoanele Huawei nu vor avea un Harmony OS un sistem de operare complet nou, asa cum spera foarte multa lume, ci doar acelasi Android, dar nu prea mult modificat.

Telefoanele Huawei: Decizia MAJORA care a Surprins Clientii

Telefoanele Huawei vor trece printr-o etapa de tranzitie in anii urmatori, insa aceasta tranzitie nu pare sa fie de la Android spre un sistem de operare propriu al celor de la Huawei, ci doar spre absolut nimic. E posibil ca Huawei sa fi luat decizia de a nu mai lansa un sistem de operare propriu pentru telefoanele Huawei, ci sa foloseasca acelasi Android modificat in continuare, dar asta n-ar rezolva niciuna dintre problemele pe care le are cu SUA acum.

Telefoanele Huawei cu doua versiuni ale Android disponibile pentru utilizatori, in loc de un Android si un sistem de operare al Huawei, nu prea par sa aiba logica, insa probabil ca exista una pentru compania chinezeasca. Deocamdata cei de la Huawei n-au spus nimic in legatura cu decizia de a oferi Harmony OS doar ca un Android modificat, insa altceva nu exista acum petnru telefoanele Huawei, asa ca ramane de vazut ce altceva va mai fi oferit in viitor de catre chinezi.

Telefoanele Huawei au deocamdata disponibil Harmony OS in versiune beta de la compania chinezeasca, insa o versiune finala este asteptata pentru lansare undeva in prima parte a anului viitor, pentru anumite telefoane.