BCR Romania: IMPORTANTA ATENTIONARE ce Vizeaza Toti Clientii

BCR Romania are o foarte importanta atentionare pentru toti clientii din toata tara, iata ce trebuie sa stii chiar in momentul de fata de la banca.

BCR Romania vacanta

BCR Romania, una dintre cele mai mari banci ale tarii noastre, are o atentionare foarte importanta pentru toti clientii, una despre care trebuie sa stii chiar acum pentru ca esti vizat in mod direct de efectele sale. Dupa cum prea bine stiti deja, cei de la BCR Romania au decis sa inchida agentiile din toata tara in cursul zilei de 1 ianuarie pentru ca in prima zi din an angajatii sai vor sa aiba liber, si le ofera acest beneficiu, asa cum se intampla si la multe alte companii.

BCR Romania inchide totusi si maine agentiile mai devreme decat in mod obisnuit, toate cele din tara urmand a-si finaliza programul la ora 14:00, astfel ca incepand cu aceasta ora, si pana pe 2 ianuarie, nu veti mai putea merge in vreuna. Asta inseamna ca indiferent ce fel de probleme ati avea cu serviciile oferite de catre BCR Romania, nu veti putea rezolva absolut nimic pana in data de  ianuarie decat daca folositi serviciul de contact telefonic oferit de banca.

BCR Romania: IMPORTANTA ATENTIONARE ce Vizeaza Toti Clientii

BCR Romania urmeaza sa revina la normal cu programul pentru agentiile sale incepand cu data de 2 ianuarie, insa doar in centrele comerciale care vor avea deschis incepand cu acea data, iar asta pentru ca e vorba de un weekend. In weekend cei de la BCR Romania au in mod obisnuit inchise toate agentiile din toata tara, astfel ca doar in centrele comerciale mai pot fi deschise agentii in primele zile din 2021, si ele vor ava programul acelui centru comercial.

BCR Romania isi va redeschide agentiile obisnuite din toata tara incepand cu ziua de 4 ianuarie, prima zi de luni din anul 2021, iar atunci ele vor avea programul normal pe care l-au avut si pana astazi, inclusiv. E normal ca BCR Romania le dea liber angajatilor sai din toata Romania cu ocazia Anului Nou, si acelasi lucru se intampla inclusiv la alte banci din tara noastra, doar ca fiecare are un program diferit pentru toate aceste zile.

BCR Romania va mentine in continuare obligativitatea de a face programare pentru a vizita agentiile sale si in 2021, asa ca nu uitati ca trebuie sa faceti acest lucru inainte de a merge la ele.