Orange: Vestea EXTRAORDINARA, este GRATUIT pentru Anul Nou

Orange are o veste extraordinara pentru clientii din toata Romania, iata ce este oferit gratuit de Anul Nou pentru milioane dintre ei, si cum profiti.

Orange inscriere

Orange isi bucura clientii din toata Romania cu o veste extraordinara de Anul Nou, iar asta pentru ca foarte multi se pot bucura de ceva ce nu este oferit in mod obisnuit decat in aceasta perioada a anului. Mai exact, cei de la Orange au decis sa le ofere clientilor posibilitatea de a se bucura de beneficii nemaipomenite, cu detalii in aceasta pagina, si totul doar daca fac tot ceea ce fac oricum in mod obisnuit, adica isi platesc facturi, reincarca cartele prepay, etc.

Orange spune ca toti clientii din Romania care platesc un abonament online, sau isi reincarca o cartela, au sansa de a castiga o serie de premii excelente in aceasta perioada, pana in data de 11 ianuarie 2021. Cei de la Orange mentioneaza in propriul website faptul ca le ofera clientilor posibilitatea de a castiga 3 televizoare Samsung QLED Smart TV 4K cu diagonala de 165 cm si 3 aspiratoare Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner, toate produse premium.

Orange: Vestea EXTRAORDINARA, este GRATUIT pentru Anul Nou

Orange inca mai are disponibil si bonusul de 100 GB de trafic de internet pe care il ofera pentru clientii de cartele prepay, dar si pentru utilizatorii de abonamente, astfel ca oricine il poate activa. Pentru ca acest lucru sa se intample, e nevoie ca toti clientii Orange, interesati, sa intre in contul de clienti din My Orange, si sa activeze bonusul in mod manual, el avand o valabilitate de 30 de zile din momentul activarii, iar activarea se poate face doar o data pe luna.

Orange ofera bonusul de internet pentru o perioada limitata de timp, astfel ca il puteti activa doar cat timp promotia este valabila, dupa care ramaneti fara acest beneficiu foarte util pentru foarte multa lume. Pe de alta parte, inclusiv premiile oferite pentru plata facturilor si reincarcari sunt disponibile tot doar pentru o perioada limitata de timp, mai exact pana in ziua de 11 ianuarie 2021, as ca trebuie sa profitati de tot dar cat inca maia veti ocazia de a face asta.

Orange mai pregateste fara discutie si alte surprize in 2021, avand in continuare activ si concursul prin care le ofera peste 10 milioane de premii tuturor clientilor din toata Romania.